15 / 05 / 2024

japon tur operatörleri izmir

japon tur operatörleri izmir

Japon tur operatörleri, İzmir Kalkınma Ajansı'nın daveti üzerine kentin tarihi ve turistik yerlerini gezme imkanı buldu. İZKA, turistlerin kente ilgisini artırmak için Japon tur operatörlerine şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi...

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

Herkes dikkatli olsun! Telekom operatörlerinden ortak açıklama geldi!

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone enerji iletimi konusundaki onarım çalışmalarına devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaya çalışılıyor.

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Thomas Cook'un Türk turizmine borcu 350 milyon Euro'nun üzerinde!

Turizm İstişare Kurulu (TİK), Türkiye'ye yılda yaklaşık 2 milyon turist getiren tur operatörü Thomas Cook'un, Türk turizm sektörüne 350 milyon Euro'nun üzerinde borcunun bulunduğunun tahmin edildiğini, bunun yakın ve orta vadede tahsilinin ise imkansız olduğunu dile getirdi.

Thomas Cook Almanya'da da iflasını istedi!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Almanya'daki iştiraki olan Thomas Cook GmbH da iflasını istedi.

Yunanistan'da 50 binden fazla turist mahsur kaldı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflası nedeni ile Yunanistan'da 50 binin üzerinde turist mahsur kaldı.

İngiliz seyahat şirketi battı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan  İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Baz istasyonları için yapı ruhsatı şartı kalkıyor!

GSM operatörleri ile belediyeler arasındaki tartışmanın çözümü için binalara takılacak baz istasyonunda yapı ruhsatı aranmayacak. Böylece, belediyeler bu baz istasyonları için çok yüksek ruhsat bedelleri talep edemeyecek.

Antalya Atatürk Parkı yeniden belediyeye tahsis edildi!

Tur operatörlerinin broşürlerinde yer alan Antalya'nın 5 milyon yılda oluşmuş Falezler üzerindeki Atatürk Parkı, yeniden Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edildi.

japon tur operatörleri izmir Haberi

japon tur operatörleri izmir

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), turistlerin kente ilgisini artırmak için Japon tur operatörlerine şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi. 


İZKA Genel Sekreter Vekili Murat Yılmazçoban, yaptığı açıklamada, İzmir'in turizmde hak ettiği noktaya ulaşması için tanıtım çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. 


Yılmazçoban, "Japon tur operatörlerini İzmir'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimiz ziyaretleri süresince İzmir ve Güney Ege'yi gezecekler ve acentelerimiz ile işbirliği içerisinde Japon turistlere yönelik paket tur programları planlayacaklar. Bu çalışmaların sonucunda İzmir'e gelen Japon turist sayısını artırmayı amaçlıyoruz. Kentimiz  bünyesinde barındırdığı eğlence, kültür, inanç, termal ve tarih turizmi çeşitleriyle birçok farklı hedef kitleye hitap ediyor. Binlerce yıllık tarihi ve zengin coğrafyasının yanı sıra sıcakkanlı insanları ve yöresel lezzetleriyle, gelecek olan turistlere farklı bir deneyim yaşatacaktır" diye konuştu.


İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdulaziz...