17 / 05 / 2024

Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı Başkan Yardımcısı Masakazu Ichikawa

Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı Başkan Yardımcısı Masakazu Ichikawa

Ekonomi Bakanlığı ve Japon Hükümeti işbirliğiyle 5 Temmuz'da İstanbul'da, "Irak Enerji ve Müteahhitlik Pazarında Türk-Japon İşbirliği Semineri" gerçekleştirilecek

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Ekrem İmamoğlu: Japonya ile deprem konusunda iş birliği yapıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada “Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı’ ile ortaklaşa İstanbul’da Deprem Risk Analiz çalışmalarımızı hep beraber sürdürüyoruz.” dedi.

Müteahhitlik sektöründe Türk-Japon iş birliği!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "Türk ve Japon iş birliği müteahhitlik sektöründe üçüncü ülkelerde 'sakura' (kiraz çiçeği) kadar muhteşem ve güzel olacak." dedi.

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 15 Temmuz çağrısına yanıt!

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından, hemen harekete geçen ve üye olduğu uluslararası kuruluşlar ve yabancı misyon temsilciliklerine mektup gönderen ve destek çağrısında bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği’ne en üst düzeyde cevap geldi.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

Trans-Hazar ulaştırma güzergahı birliği anlaşması imzalandı!

Kazakistan, Azerbaycan ve Gürcistan demir yolu şirketleri, Trans-Hazar uluslararası ulaştırma güzergahı birliği oluşturulmasıyla ilgili anlaşmayı imzaladı.

İZSU doğal afetlere karşı Japonlarla işbirliği yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kentin kanal sistemini doğal afetlere karşı güçlendirmek için Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Sendai Belediyesi ile birlikte çalışacak.

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar'dan stratejik işbirliği!

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; ulusal ve uluslararası arenada yatırımcılara sunulmak üzere gayrimenkul yatırım fonları oluşturmak amacıyla stratejik işbirliği anlaşması imzalandı.

Türk inşaat sektörünün uluslararası etkinliği artıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu, Ankara’da gazetecilerle bir araya geldi. TMB Genel Merkez binasında düzenlenen toplantıda inşaat sektörü, yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, uluslararası pazarlardaki durum ve Türkiye ekonomisi konuşuldu.

Gaziantep'te altyapı projelerinde kullanılmak amacıyla JICA'dan kredi alınacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni altyapı projelerinde kullanmak amacıyla Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı'ndan alınacak 275 milyon TL kredinin sözleşmesini imzaladı.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın desteklediği "İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi", 30 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek..

Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı Başkan Yardımcısı Masakazu Ichikawa Haberi

Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı Başkan Yardımcısı Masakazu Ichikawa

Seminerde görüşülecek çok sayıda proje arasında Irak'ta planlanan demiryolları, otoyollar, elektrik santralleri gibi alanlar yer alacak. Seminere Mitsubishi CEO'su Yorihiko Kojima, Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı Başkan Yardımcısı Masakazu Ichikawa, Toyo Genel Müdürü Tomohisa Abe, Marubeni Danışmanı Wataru Yoshida, Toa Genel Müdürü Shoji Nakai'nin de aralarında bulunduğu 30 firmadan 130 yönetici...