18 / 05 / 2024

japonların çankırı yatırımları

japonların çankırı yatırımları

Japon Sumitomo Rubber Industries ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ yatırımıyla inşası süren 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının müdürü Yojiro Miki Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çankırı Merkez 100 bin konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez projesinde yer alan 566 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak.

Çankırı Orta TOKİ 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

japonların çankırı yatırımları Haberi

japonların çankırı yatırımları


Çankırı'da Türk- Japon ortaklığıyla yapımı devam eden lastik fabrikasında 2 bin kişiye istihdam sağlanması planlandığı bildirildi.


Japon Sumitomo Rubber Industries ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ yatırımıyla inşası süren 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının müdürü Yojiro Miki Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.


Miki, yaptığı konuşmada, fabrikaya müdür olarak atandığını belirterek, tesisin inşaatının planlandığı gibi ilerlediğini söyledi.


Çankırı'da görev yapacak olmasından dolayı kente taşınacağını anlatan Miki, "Fabrika 2015'te açılacak. Gelecek yıl 300 ile 400 kişi arasında istihdam sağlanacak fabrika, 2019'da tam kapasiteye geçtiğinde işçi sayısı 2 bine yükselecek" dedi.


Miki, Türk halkını ve Türk mutfağını çok sevdiğini anlatarak, kentte önemli işlere imza atacaklarına inandığını dile getirdi.


Belediye Başkanı Dinç de Japon yatırımından dolayı memnun olduğunu vurgulayarak, "Fabrikanın planlanan sürede faaliyete geçmesi için yerel...