06 / 05 / 2024

Japonya mitsubishi

Japonya mitsubishi

Üstün ve öncü teknolojisiyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel başlattığı kampanyada sona yaklaşıldı.

Japonya Okinoşima Adası için UNESCO'ya başvuru yapıldı!

Japonya, üzerindeki tapınaklar nedeniyle sadece erkeklerin ayak basmasına izin verilen Okinoşima Adası'nın 2017'de UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesine girebilmesi için başvuruda bulundu.

Daikin'e Japonya Çevre Bakanlığı'ndan ödül!

İklimlendirme sektörünün lokomotif şirketi Daikin, küresel ısınmaya karşı geliştirdiği çevreci çözüm ve uygulamaları ile de sektörüne öncülük ediyor. Daikin, çalışmaları ile Japonya Çevre Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Japonya'nın Marmaray'a katkısı tarihe geçecek!

G-20 Zirvesi için Türkiye’ye gelen Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Türk-Japon İş Konseyi’ne katıldı, ardından Başbakan Davutoğlu ile baş başa görüştü.

Mitsubishi Electric'ten MELCloud teknolojisi!

Mitsubishi Electric, hem ısıtmada hem de soğutmada yeni nesil klimaları ve uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak klimanın internet üzerinden kontrolünü sağlayan yeni bulut tabanlı çözümü MELCloud ile hayatı kolaylaştırıyor.

Mitsubishi Electric, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edecek!

Mitsubishi Electric'in Türkiye Başkanı Fujisawa, büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fujisawa, yaptığı konuşmada, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric Ankara'da sektörü temsilcileriyle buluştu!

İki yıldır Türkiye pazarında kendi yapılanmasıyla faaliyet gösteren Mitsubishi Electric, başkent Ankara’da düzenlediği Türkiye buluşmasında kamu, özel sektör temsilcileri ve taahhüt firmaları ile bir araya geldi.

Makro İnşaat projelerinin tercihi Mitsubishi Electric!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro inşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric'i tercih ediyor.

Beyoğlu Belediyesi, Japonya ile afet anlaşması imzaladı!

Beyoğlu Belediyesi ile Japonya'nın Bunkyo Belediyesi arasında "Afet Önleme Projesi İşbirliği Anlaşması" imzalandı. Törene resmi temaslar için Japonya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı

Türkiye ile Japonya kentsel dönüşümde iş birliği yapacak!

Japonya’da resmi temaslarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından Japon işadamları için verilen seminerdeki konuşmasının ardından gerçekleşen imza töreniyle, Japonların deprem bilinci İstanbul'a taşınacak.

İstanbul’da deprem hazırlıklarına Japonya katkısı!

Beyoğlu Belediyesi ve Japonya’nın Bunkyo Belediyesi arasında dostluk antlaşması imzalandı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Japonya’yı teknoloji konusunda takdir ettiklerini dile getirdi

Tolga Bizel, Mitsubishi Electric'teki yeni konsepti anlattı!

Elektrik sektörüne yönelik olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Elex Konferansı’nda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel konuşmacı olarak yer aldı.

Japonya mitsubishi Haberi

Japonya mitsubishi

Japonya’nın ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirilen Yeni Kirigamine Klimalar’dan 15 Mart 2014 tarihine kadar satın alan 10 talihli Japonya seyahatine gitmeye hak kazanacak. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekilişle belirlenecek 10 şanslı kişi için 27 Mayıs - 2 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Japonya seyahatinin rotasında; ülkenin en gözde şehirleri Tokyo, Shizuoka, Osaka ve Kyoto, Mitsubishi Electric Fabrikası ve tabi ki Kirigamine Tepeleri ile Kirigamine Müzesi olacak.  

Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Klima’ya özel Japonya tatili kampanyasını kazananlar, seyahat boyunca dünyanın en büyük kenti Tokyo, Fuji Dağı ile ünlü Shizuoka, Japonya’nın başkenti Tokyo’ya taşınmadan öncesine kadar ülkenin merkezi rolünde olan Osaka ve dünya miras alanı ilan edilen Kinkakuji Tapınağı’na sahip, geleneklerin beşiği olan eski başkent Kyoto şehirlerini...