04 / 05 / 2024

Jardin Eden villa fiyat listesi

Jardin Eden villa fiyat listesi

Çeşme Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 378 bin TL'den başlıyor. Çeşme Jardin Eden projesinde ilk etap Haziran 2017'de teslim edilecek...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı!

Değeri her geçen gün artmaya devam eden Bahçeşehir’in en beğenilen projeleri arasında yer alan Eston Şehir Koru’da kişiye özel ödeme seçenekleriyle villa fırsatı sunuluyor...

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Kekova Koyu'nda yapılan kaçak villa 12 gündür yıkılamadı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda 48 saat içerisinde inşa edilen kaçak villa 12 gün boyunca devam eden söküm işleminden sonra hafriyat alandan kaldırılacak.

Bursa Osmangazi'deki kaçak villa yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ruhsatsız lüks villa inşaatını yıktı.

Hunca ailesini birbirine düşüren Bahçeköy'deki villa satışta!

Geçtiğimiz Nisan ayında vefat eden Adnan Hunca'nın ailesi Bahçeköy'deki villa yüzünden birbirine düştü...

Pana Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

4 projesinin satışlarına devam eden Pana Yapı, Jardin Eden Kurtköy ve Jardin Eden Şile projeleri için düğmeye bastı.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi!

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde fiyatlar 1 milyon 820 bin TL'den başlıyor...

Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel!

3 blok şeklinde yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel...

Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Jardin Eden projesi 118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana geliyor. Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Pana Jardin Eden satılık!

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Jardin Eden projesinde 3+1'den 6+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Pana Jardin Eden satılık daire fiyatları katlara göre değişiyor.

Jardin Eden villa fiyat listesi Haberi

Jardin Eden villa fiyat listesi


118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana gelen Jardin Eden projesi İzmir Çeşme'de yükseliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde yüzde 30 peşinatla 12 ay vade farkı olmadan veya konut kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor.


Çeşme Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 378 bin TL'den başlıyor. Jardin Eden Çeşme projesinde 3+1 ve 4+1'lerin satışları devam ediyor. Projedeki 6+2'lerin hepsi satıldı.


Jardin Eden Çeşme projesinde ilk etap Haziran 2017'de teslim edilecek. Pana Yapı imzasını taşıyan Jardin Eden Çeşme projesi 124 bin metrekare alanda inşa ediliyor.



Çeşme Jardin Eden satış fiyatları!


166 metrekare 3+1’ler 1 milyon 378 bin TL-1 milyon 577 bin TL,

168 metrekare 3+1’ler 1 milyon 520 bin TL-1 milyon 683 bin TL,

172 metrekare 3+1’ler 1 milyon 591 bin TL-1 milyon 619 bin TL,

169 metrekare 3+1’ler...