17 / 05 / 2024

Jasıem Alobıd Alhamod

Jasıem Alobıd Alhamod

Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Jasıem Alobıd Alhamod ve Abdulrahman Alabıd Alhammod ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi, Tezgahçılar Sokak'ta kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

O banka coştukça coştu! Başvuruyu eksiksiz yapan herkese 2 bin TL hediye edecek! Bu para ilaç gibi gelecek!

Her alana ilişkin kampanyalar düzenleyen Akbank, ağustos ayına özel yeni kampanyasıyla resmen muhteşem bir dönüş yaptı. Akbank, ilk kez Axessli olan müşterilerine 2 bin TL chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Mercedes-Benz C200 D için muhteşem fırsat!

Borç nedeniyle haczedilen bir Mercedes-Benz C200 D, şimdi sizleri bekliyor! Bu lüks aracın muhammen değeri 950.000 TL olarak belirlendi.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Aile Bakanlığı'ndan muhteşem haber: Mayıs 2023'te düzenli ek ödemeler başlıyor, her ay cebinize iki kat mutluluk!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara sosyal yardımlarla destek sağlamaya devam etmektedir. Bu kapsamda, bakanlık çocuklara yönelik nakdi ödemeleri de düzenlemektedir.

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

BİM’de muhteşem Ramazan indirimleri başladı! Tereyağı 125 TL’ye, salam 49.50 TL’ye, çubuk patates 44.50 TL’ye düştü!

BİM’in Ramazan indirimlerinin yer aldığı 28 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de tereyağı 125 TL’ye, salam 49.50 TL’ye, çubuk patates 44.50 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 28 Mart 2023...

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Her şey dahil düğün paketlerinde yılın indirimi! Anında yüzde 10 indirimle İstikbal 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Eylül ayına özel tüm fırsatları kaçırmadan yakalayın. İstikbal’de Eylül ayına özel her şey dahil düğün paketlerinde geçerli net yüzde 10 indirimler siz bekliyor. Sonbahar kampanyası dahilinde İstikbal’de her şey dahil düğün paketlerinde muhteşem indirimli 12 Eylül 2022 fiyat listesi….

Korkmaz kahve makinelerinde muhteşem indirim! Fiyatı tam 400 TL düştü! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Korkmaz, bu seferde Türk kahvesi düşkünlerini sevindirdi ve kahve makinelerinde üyelere özel indirimine gitti.

Carrefoursa'da Xiaomi telefonlarda inanılmaz kampanya! İndirimi kaçırmayın, hemen bakın! 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer edinen Carrefoursa, Xiaomi telefonlarda muhteşem indirimler düzenledi. Peki, Carrefoursa'da Xiaomi markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keyfine düşkün olanlar için muhteşem araba: BMW Z4 Roadster! İşte BMW Z4 Roadster 31 Mayıs 2022 fiyat listesi!

BMW ailesinin en çok beğenilen otomobili Z4 Roadster'ın mayıs ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu. Üstü açık ve sportif özellikleri ile keyfine düşkünler için üretildi. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Jasıem Alobıd Alhamod Haberi

Jasıem Alobıd Alhamod

Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Jasıem Alobıd Alhamod ve Abdulrahman Alabıd Alhammod ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Fatih, Zeyrek Mahallesi, Tezgahçılar Sokak'ta kuruldu.  


Elfurat Elarabia İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT SAHASI  1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...