24 / 05 / 2024

Jatomi Fitness şubelerini neden kapattı

Jatomi Fitness şubelerini neden kapattı

Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’da Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini hizmete açtı...

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kavaklı Spor Merkezi'ne fitness salonu!

Açıldığı günden beri ilçedeki kadınların yoğun olarak kullandığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, şimdi de fitness bölümüyle üyelerine hizmete devam ediyor.

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Hasan İpek: Jatomi’nin salonlarına talibiz!

Türkiye’de spor aletleri pazarının önde gelen oyuncularından Ağrılı işadamı Hasan İpek, Türkiye’den bir gecede kaçan Jatomi ile temaslara başladığını söyledi. İpek, “Jatomi’nin salonlarına talibiz." dedi.

Jatomi yüksek kira giderlerinden dolayı mı iflas etti?

Türkiye’de şok bir kararla şubelerini kapatan Jatomi Fitness’ın dört yıllık zararının 18 milyon Euro olduğu açıklandı. Trevor Brennan, Jatomi’nin yüksek kira giderlerinin sürdürülemez hale getirdiğini söyledi.

Jatomi Fitness mahkemeye iflas başvurusu yaptı!

Jatomi Fitness adına mahkemeye sunulan iflas başvurusu dosyasına ulaşıldı. Başvuruda, şirketin kurulduğu günden beri zarar ettiği belirtildi. 2011-15 dönemini kapsayan zarar 77 milyon TL olarak açıklandı.

Jatomi Fitness'tan açıklama!

Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.

Jatomi Fitness iflas etti! Tüm salonlarını kapattı!

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Mersin Spor Kompleksi fitness salonunun yüzde 90'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi içerisinde yapılan fitness salonu inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığı bildirildi. Mersin İdmanyurdu sporcuları ve spor kulüplerine hizmet verecek olan salonun 2016 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Jatomi Fitness şubelerini neden kapattı Haberi

Jatomi Fitness şubelerini neden kapattı

Jatomi Fitness dün akşam çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı. hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.


BRENNAN: MAALESEF KAPATMA KARARI ALDIK

E-posta yoluyla ulaştığımız Jatomi Fitness Group’un İdari Direktörü Trevor Brennan, Jatomi Fitness Group olarak Türkiye’de faaliyetlerini resmen durdurma kararı aldıklarını doğruladı.


Brennan, “Jatomi Fitness Group ne yazık ki İstanbul’daki ilk salonu açmasından bu yana yaşanan ağır finansal zarardan ötürü Türkiye’deki operasyonlarını durdurma kararı aldı. Bu oldukça zor karar, zorlu bir değerlendirme sürecinin ardından alındı ve bu süreçte bizim için uygun diğer opsiyonlar da değerlendirildi. İşletmeyi kurtarma çabamız,...