10 / 05 / 2024

Javad Eftekhariasfestani

Javad Eftekhariasfestani

Donarie Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Javad Eftekhariasfestani, Tala Tajbakhsh Yazdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Şişli, Mecidiyeköy İzzetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Fikir Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fikir Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi bugün Maltepe'de Javad Alpar tarafından kuruldu.

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hamıhoogle Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Javad Ramezanpour ve Mojtaba Lıvdanıtoghabeh ortaklığında kuruldu.

Volga Power Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volga Power Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Javad Nıkou ve Majıd Asadı ortaklığında kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Javad Nikou tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Javad Nıkou tarafından kuruldu.

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Sarshar Namın, Javad Sohrabı, Saeıd Ghanbarı, Saeıd S.Varnoosfadranı ve Yasın Shahveırdı ortaklığında kuruldu.

Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Javad Nabizadeh, Alireza Abdi Esfanjanı ve Bagher Nabizadeh Esfanjanı ortaklığıyla kuruldu. 

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javad Ghasemi, Mehdi Sheikholeslami, Onur Serhan Gökoğlu ve Yousef Ahmadzadehchagoushi ortaklığında kuruldu.

Javid Javad İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Javid Javad İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Vahid İbrahimzade ve Ahmet Javid İbrahimzade ortaklığında 500 bin TL sermaye ile 20 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Namdar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namdar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle Javad Azar, Mohsen Azar ve Hosseın Azar tarafından kuruldu.

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Azatay Uluslararası Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Javad Gholamalızadeh tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi 'nde kuruldu.

Javad Eftekhariasfestani Haberi

Javad Eftekhariasfestani
Donarie Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi, Javad Eftekhariasfestani, Tala Tajbakhsh Yazdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Donarie Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM ve OTELCİLİK a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerlive yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon,...