04 / 05 / 2024

Jeannette Kuo

Jeannette Kuo

Ofis projelerindeki son trendlerin tanıtılacağı Tuna Ofis Mimar Buluşmaları yarın gerçekleştirilecek...

Apple’dan dev ekranlı HomePod! 

Kıdemli analist Ming-Chi Kuo'nun yaptığı paylaşıma göre Apple, gelecek sene 7 inç ekranlı HomePod sunacak! İşte detaylar..

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4'ün sır perdesini araladı!

Günümüzün ekonomik ortamı akıllı telefon almayı daha da zorlaştırırken Apple'ın duyurulacak ucuz iPhone cihazı herkes bekliyor. Apple analisti beklentilere dair son noktayı koydu. Kuo, cihazın üretimine son verilebileceğini duyurdu.

Jeannette Kuo Haberi

Jeannette Kuo


Türkiye’deki emlak sektörü, bina ve ofis projeleri ile mimaride son trendler,  Tuna Ofis Mimar Buluşmaları’nda , “Hız ve Değişim Çağı’nda Mimaride Esneklik ve Ötesi” başlığıyla masaya yatırılıyor.  İsviçre’nin en ünlü mimarları arasında gösterilen, mimar çift Ünal Karamuk ve Jeannette Kuo, Tuna Ofis organizasyonuyla, 8 Mayıs 2013 tarihinde, Türk mimarlarla buluşmak üzere İstanbul’a geliyor. Basın toplantısı Tuna Ofis Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Tuna’nın katılımıyla...