08 / 05 / 2024

jeneratör satışları son durum

jeneratör satışları son durum

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

Yabancıya konut satışları son 33 ayın dibinde!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışları Şubat ayında resmen dibi gördü. TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre Şubat'ta toplam konut satışları içerisinde yabancılara gerçekleştirilen konut satışının payı yüzde 2,0 şeklinde oldu.

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

İpotekli konut satışları da yabancıya konut satışları da düştü! Konut sektöründe son dakika!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Eylül 2023'e ilişkin konut satış rakamlarını değerlendirdi. Yazıcı, hem ipotekli konut satışlarının hem de yabancıya satışların düştüğünü belirtti. İşte ı rakamlar...

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Yatırımcıların kafasını karıştıran soru: Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?

Riski sevmeyen yatırımcılar son zamanlarda ''Kur Korumalı Mevduat'tan TL mevduatına geçmek doğru bir karar mı?'' sorusunu araştırıyor. 

ABD'de bekleyen konut satışları son 3 ayda ilk kez arttı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara gör ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 0,3 yükselirken, son 3 aydaki ilk artışını gösterdi.

Konut satışları son bir yılda yüzde 44,4 düştü!

2022 ve 2023 Haziran aylarını kıyasladığında bu yıl Haziran ayında konut satışları yaklaşık yüzde 44,4 oranında düşüş yaşadı. Bu sene Haziran ayında 83 bin 636 adet konut satışı gerçekleşti. İşte detaylar...

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

jeneratör satışları son durum Haberi

jeneratör satışları son durum

Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan elektrik kesintileri artıyor. Hayatı durma noktasına getiren elektrik kesintileri ile birlikte elektrikli eşyalar bozuluyor, doğalgaz kombileri çalışmıyor ve iş yerleri kredi kartı kullanamadığı için maddi kayıplar yaşıyor. Jeneratöre en çok ihtiyaç duyulan kış dönemlerinde portatif jeneratör satışları da yüzde 100 oranında artış gösterebiliyor.  


Kar yağışı yaşanan elektrik kesintilerini de  beraberinde getiriyor. Isınmadan aydınlatmaya kadar hayatımızın pek çok alanında etkili olan elektriğin kesilmesi büyük kayıplara neden oluyor. Hizmet veren kuruluşların ve kişilerin yaşanan kesintilerden olumsuz etkilenmemesi için ise kullanılan jeneratörler büyük önem taşıyor. Elektrik kesintisinden zarara uğramadan çıkmak için enerji ihtiyacına uygun ve bakımı düzenli olarak yapılan jeneratörleri tercih etmek gerekiyor.


Dünyanın ilk beş jeneratör üreticisi unvanına sahip Aksa...