16 / 05 / 2024

Jennifer Aniston evi 2016

Jennifer Aniston evi 2016

47 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın bir zamanlar içinde yaşadığı bu ev, görülmeye değer. Aniston'ın 2011 yılında 35 milyon dolara (yaklaşık 104 milyon TL) sattığı malikane, ünlü oyuncunun ince zevkinden nasibini almış.

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Jennifer Lopez, Beverly Hills'den 22.9 milyon dolara malikane alıyor!

Şarkıcı Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony ile yaşadıkları evi sattıktan sonra Beverly Hills'te başka bir malikane alma hazırlığında.14 bin metrekarelik malikane, 22.9 milyon dolar değerinde.

Jennifer Aniston'ın bir zamanlar yaşadığı bu ev görülmeye değer!

47 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın bir zamanlar içinde yaşadığı bu ev, görülmeye değer. Aniston'ın 2011 yılında 35 milyon dolara (yaklaşık 104 milyon TL) sattığı malikane, ünlü oyuncunun ince zevkinden nasibini almış.

İşte Jennifer Lopez'in yeni evi!

Jennifer Lopez 22 milyon dolara yeni bir ev aldı. Manhattan'ın en eski apartmanlarından birindeki çatı katı, 4 yatak odası, 6 banyo ve 4 terastan oluşuyor...

Jennifer Aniston evine 6 milyon dolara kümes yaptıracak!

Oyuncu Jennifer Aniston, Hollywood'tan 20 milyon dolara satın aldığı malikanesine kümes yaptırmak için 6 milyon dolar harcayacak...

Jennifer Aniston Hollywood'taki evini 20 milyon dolara yeniledi!

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston ve nişanlısı Justin Theroux, Hollywood'ta satın aldıkları eve 20 milyon dolar harcadı...

Aniston ve Theroux çifti Julia Roberts'ın evinde evlenecek!

Düğün törenleri için mekan arayışı içinde olan Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti Julia Roberts'ın New Mexico'daki çiftlik evinde evlenecekler

Jennifer Aniston'un 21 milyon dolarlık yeni malikanesi!

Jennifer Aniston, Los Angeles'ın Bel Air semtinde yaklaşık değeri 24 milyon 900 bin dolar olan evi, sıkı bir pazarlıktan sonra 21 milyon dolara satın aldı

Jennifer Aniston'ın 9 milyon dolarlık yuvası!

ABD'li ünlü oyuncu Jennifer Aniston, sevgilisi Justin Theroux'la birlikte yaşamak için New York'ta 9 milyon dolarlık lüks bir daire satın aldı. 266 metrekarelik dairenin 3 odası, 3 banyosu, büyük bir salonu ve dev bir mutfağı bulunuyor

Belçika'daki Liege Barış Evi, Manço ailesini kızdırdı!

Belçika'da Barış Manço'nun bir süre kaldığı evin 'Liege Barış Evi' adı altında kültür evi olarak açılmak istenmesi dernek yöneticileriyle Manço ailesini karşı karşıya getirdi

Jennifer Aniston evi 2016 Haberi

Jennifer Aniston evi 2016

Jennifer Aniston'ın bir zamanlar içinde yaşadığı olağanüstü evi için gerçek bir saray demek yanlış olmaz. Aniston, mimar Harold Levitt'in Beverly Hills'te bulunan bu muhteşem evini, ünlü tasarımcı Stephen Shadley ile birlikte döşemiş. 



Tasarımcı Shedley, Aniston'ın geniş alanlar sevdiğini bildiği için dış alanı olabildiğince geniş tutmuş. 



Aniston, aynı zamanda büyük kapılara da hayran. Shedley ile evin konsepti 'Zen' ve 'Bali' olarak belirlemişler ve evin içindeki hemen her eşyanın bu ruhu yansıtmasını istemişler. Aniston'ın bu ev için satın aldığı ilk şey de The Murano marka beyaz avize olmuş.



Burası oturma odası. Japon balıklarıyla süslü bir akvaryum da var burada. 



Oturma odasının diğer tarafı. Duvarda asılı olan tablo, Aniston'ın hayranı olduğu ünlü ressam Robert Motherwell'in 'A Throw of Dice No.17' adlı eseri.