05 / 05 / 2024

Jennifer Lawrence kaç yaşında

Jennifer Lawrence kaç yaşında

Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 865 bin dolara sattı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 1.1 milyon dolara sattı!

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Jennifer Lopez, Beverly Hills'den 22.9 milyon dolara malikane alıyor!

Şarkıcı Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony ile yaşadıkları evi sattıktan sonra Beverly Hills'te başka bir malikane alma hazırlığında.14 bin metrekarelik malikane, 22.9 milyon dolar değerinde.

Jennifer Lawrence Tribeca bölgesinde ev arıyor!

Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi.

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Jennifer Lawrence 24 yaşında malikane sahibi oldu!

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu. Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini aldı.

Çukurova’dan Jennifer’a sert gönderme! Çok üzüleceksin!

Çukurova Gayrimenkul, Metropol İstanbul projesinden daire satın alan Jennifer Lopez’e verdiği tam sayfa ilanda gönderme yaptı. Firma, “Jennifer, yıldızlara layık bu lüksü bu fiyata kaçırdığın için çok üzüleceksin” dedi...

TOKİ Kayabaşı'nda 11'inci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

Jennifer Lawrence kaç yaşında Haberi

Jennifer Lawrence kaç yaşında

Genç oyuncu Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Yeni bir ev almayı planlayan Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi. Mini şortu ve hasır şapkasıyla dikkat çeken oyuncu, çok formda...