05 / 05 / 2024

Jennifer Lawrence yeni evi

Jennifer Lawrence yeni evi

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

İstanbul Yeni Havalimanı tüm dünyada heyecan yarattı!

ABD-Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, İstanbul Yeni Havalimanı’nın sadece ABD’de değil tüm dünyada heyecan yarattığını söyledi. Jennifer Miel, "DHMİ’nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 865 bin dolara sattı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 1.1 milyon dolara sattı!

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Jennifer Lopez, Bell Air'den 28 milyon dolara malikane aldı!

Jennifer Lopez artık yeni bir malikane sahibi oldu. Güzel oyuncu; birçok meslektaşının gözde mekanı olan Bell Air'de özellikleriyle dudak uçuklatan bir malikane satın aldı. Lopez yeni mülkü için 28 milyon dolar ödedi.

İşte Jennifer Lopez'in Los Angeles'teki malikanesi!

46 yaşındaki ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, Marc Anthony ile evliyken yaşadığı Los Angeles'teki malikaneyi satmaya karar verdi. İçinde sinema salonu bile bulunan malikane, 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) yeni sahibini bekliyor.

Jennifer Garner-Ben Affleck'ın Los Angeles'taki evleri 45 milyon dolara satışta!

10 yıllık evliliklerini sonlandırmak üzere olan Jennifer Garner-Ben Affleck cephesinde yeni gelişme yaşandı. Son dönemde sık sık birlikte görüntülenmeleri nedeniyle barışacakları iddia edilen ünlü çiftin, evlerini satışa çıkardığı öğrenildi.

Jennifer Lawrence yeni evi Haberi

Jennifer Lawrence yeni evi

Şu sıralar İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor. 24 yaşındaki oyuncunun, son olarak Los Angeles'ta 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev satın aldığı öğrenildi. Eskiden Jessica Simpson'a ait olan beş odalı ve havuzlu villayı alan Lawrence; Cameron Diaz ile Ashton Kutcher-Mila Kunis çiftine komşu...