28 / 04 / 2024

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.



Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Toluca Gölü'ndeki malikanene ilişkin bilinen bilgilerden birincisi, ünlü mimar Robert Finkelhor tarafından 1939 yılında tasarlandığı. 5 dönümden büyük bir alana yayılan malikane 1950'lerde yeniden inşa edildi ve seneler içinde de sürekli geliştirildi. Malikane yıllarca bir sürü yıldıza ev sahipliği, Bing Crosby ve Frank Sinatra'ya da komşuluk yaptı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope un malikanesini alacak!

Arazide bir ana konut haricinde; iki yatak odalı bir misafirhane ve personel odaları bulunuyor. 

Ayrıca malikanenin ilk katında 3 golf sahası parkı, bar, bilardo salonu, resmi ve aile yemek odaları, şefin mutfağı ve bir de kütüphane yer alıyor. Üst katta 6 yatak odasına sahip süitler ve lüks bir ana kanat mevcut.

Bunların yanı sıra konutta hem klasik bir açık havuz hem de kapalı havuz ve spa bulunuyor. 2011 yılından beri burada kimse oturmuyor ve Ben ve Jennifer burayı satın alırlarsa, gayrimenkulü modernize etmek amacıyla bazı yenilemeler yapmak zorunda kalabilir.

Brooke Shields, Pasifik kıyısındaki evini satıyor!


Geri Dön