29 / 04 / 2024

Jennifer Miel

Jennifer Miel

ABD-Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, İstanbul Yeni Havalimanı’nın sadece ABD’de değil tüm dünyada heyecan yarattığını söyledi. Jennifer Miel, "DHMİ’nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Miel Emlak Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Miel Emlak Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Seda Pırıl Kıymaz tarafından kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lopez İtalya'ya taşınıyor!

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lopez'den 32 milyon dolarlık villada kutlama!

Jennifer Lopez Miami'de 32 milyon dolarlık lüks villada 50'nci yaş gününü kutladı. 

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Jennifer Miel Haberi

Jennifer Miel

İstanbul’da yapımı hızla devam eden ve tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sadece ABD’de değil tüm dünyada heyecan yarattığını söyleyen ABD-Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, “DHMİ’nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istiyoruz” dedi


DENEYİMİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUZ

DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak başkanlığında DHMİ, İGA ve THY yetkililerinden oluşan 15 kişilik heyet ABD’de çeşitli inceleme ve temaslarda bulunuyor. Heyet, Washington Dulls Havalimanı olmak üzere çeşitli havalimanlarında özellikle karla mücadele ve havalimanı operasyonları konusunda incelemelerde bulundu. 


YENİ HAVALİMANI TÜM DÜNYADA HEYECAN YARATTI

Bu kapsamda ABD-Türk İş Konseyi ile yapılan toplantıda bir konuşma yapan ABD-Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, DHMİ’nin projelerinden övgü ile bahsederek, “Büyük havalimanı projelerimizde DHMİ’nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istiyoruz” dedi. İstanbul Yeni Havalimanı...