04 / 05 / 2024

Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı

Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin önderliğinde düzenlenen “Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı”, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sektör temsilcileri ve konunun uzmanlarının katılımıyla bugün gerçekleşti.

Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı yaptıklarını söyledi.

Van'da deprem çalıştayı düzenlendi!

Van Büyükşehir Belediyesi, depremin 7’nci yıl dönümü sebebiyle ’Deprem Çalıştayı’ düzenledi.

İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı başladı!

AFAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, doğal ve insan kaynaklı afetlere karşı yapılan hazırlıkların ele alınacağı "İstanbul'un Afetlere Hazırlık Çalışmaları Çalıştayı" başladı.

TOKİ'den turizm çalışanlarına konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Serik'te turizm çalışanları için inşa edeceği konutların ilk etap inşaatına başladı.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

İmar barışı çalıştayı 7 Haziran'da yapılacak!

“Tüm Yönleriyle İmar Barışı Çalıştayı 7 Haziran’da” Dedeman Gayrettepe’de yapılacak. 

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da!

Sektör temsilcilerinin yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun bir araya geleceği “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da yapılacak.

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Emlak komisyonuna ‘çalıştay’ önerisi!

Emlak komisyonlarına düzenleme getirecek olan Taşınmaz Ticareti Yönetmelik Taslağı için, kurumsal gayrimenkul danışmanlık şirketleri çalıştay önerisinde bulundu.

Bursa'da Yeni İmar Yönetmeliği çalıştayı düzenlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin, “Yeni Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği” hakkında Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesinde çalışan teknik personelin bilgilendirilmesi için çalıştay gerçekleştirildi. 

Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatı Çalıştayı 13 Aralık'ta!

ULI TürkiyeGayrimenkul Yönetimi ilgi Grubu 13 Aralık 2017 tarihinde yürürlükteki Gayrimenkul Yönetimi Mevzuatının tartışılacağı çalıştay düzenliyor.

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı Haberi

Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı

Başkan Gökçek’in yanı sıra Ankara Vali Yardımcısı Nihat Nalbant, Kırşehir Belediye Başkanı ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, Ankara’daki jeotermal suları bulunan ilçe Jeotermal Toplantıbelediye başkanları, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Jeotermal Komisyonu Başkanı Muzaffer Yalçın, Ankara Termal Turizm Yatırımcılar ve İşletmeciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Doğan ile konunun uzmanları, akademisyenler Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda bir araya geldi.      



-ANKARA’NIN JEOTERMAL TURİZM POTANSİYELİ


Başkent Ankara’daki jeotermal turizm potansiyelinin artırılması ve bu konuda yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıda ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Jeotermal Komisyonu Başkanı Muzaffer Yalçın, yeni yasa ile birlikte jeotermal suları bulunan ilçe belediyelerinin Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olduğunu ve bu konuyla ilgili Başkan Gökçek’in talimatları doğrultusunda Belediye Meclisi’nde...