04 / 05 / 2024

Jeotermal Turizm

Jeotermal Turizm

Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin önderliğinde düzenlenen “Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı”, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sektör temsilcileri ve konunun uzmanlarının katılımıyla bugün gerçekleşti.

Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gündoğdu Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Muğla'da bazı sahalar jeotermal kaynak için ihaleye çıkıyor!

Muğla’nın ünlü turizm cennetleri Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz’deki sahalar ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan, jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arayacak. Bulması halinde 30 yıl işletecek..

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

İzmir Bayındır jeotermal turizm bölgesi ilan edildi!

İZMİR'in Bayındır ilçesindeki Ilıca Mevkii'nde jeotermal yatırıma ağırlık verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ufuk Sesli, yazın tamamlanacak çalışmaların ardından oda kapasitesinin 120'ye çıkarılacağını söyledi.

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 2 Haziran'da!

Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi halk toplantısı 2 Haziran'da.

Ankapark'ın yüzde 70'i bitti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankapark Projesi, İnanç ve Tarih Müzesi ile jeotermal turizm konusundaki çalışmalarımız Ankara ve Türkiye turizmine ciddi katkı sağlayacak" dedi.

Ankara'nın jeotermal turizm potansiyeli görüşüldü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin önderliğinde düzenlenen “Jeotermal Turizm Çalıştayı Ön Hazırlık Toplantısı”, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sektör temsilcileri ve konunun uzmanlarının katılımıyla bugün gerçekleşti.

Gönen jeotermal turizm atağında!

BALIKESİR'in Gönen İlçe Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Termal turizm yatırımına teşvik!

Termal turizm yatırımına teşvik geliyor. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, Jeotermal kaynak bakımından da zengin olan Yozgat'ta termal turizme yönelik yapılacak yatırımlara ciddi destekleme olduğu belirtildi.

Taner Yıldız: Konya Akşehir'de 3 bin 500 yataklı bir jeotermal turizm kapasitesi ürettik!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı konuşmada jeotermal projelerinden bahsederek, Konya Akşehir' de 3 bin 500 yataklı bir jeotermal turizm kapasitesi ürettiklerini belirtti...

Abdulkadir Yazıcı: Yerköy'deki jeotermal su zenginliğini turizme kazandıracağız!

Yozgat'ta Yerköy Termal Turizm Merkezi Çevre Düzeni Planı masaya yatırıldı. Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesinde bulunan jeotermal su zenginliğini değerlendirerek turizme kazandırmak istediklerini söyledi.

Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Jeotermal Turizm Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gündoğdu Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Jeotermal Turizm Haberi

Jeotermal Turizm

Başkan Gökçek’in yanı sıra Ankara Vali Yardımcısı Nihat Nalbant, Kırşehir Belediye Başkanı ve Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, Ankara’daki jeotermal suları bulunan ilçe Jeotermal Toplantıbelediye başkanları, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Jeotermal Komisyonu Başkanı Muzaffer Yalçın, Ankara Termal Turizm Yatırımcılar ve İşletmeciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Doğan ile konunun uzmanları, akademisyenler Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda bir araya geldi.      



-ANKARA’NIN JEOTERMAL TURİZM POTANSİYELİ


Başkent Ankara’daki jeotermal turizm potansiyelinin artırılması ve bu konuda yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıda ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Jeotermal Komisyonu Başkanı Muzaffer Yalçın, yeni yasa ile birlikte jeotermal suları bulunan ilçe belediyelerinin Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olduğunu ve bu konuyla ilgili Başkan Gökçek’in talimatları doğrultusunda Belediye Meclisi’nde...