11 / 05 / 2024

Jet-Pa Holding mağdurları

Jet-Pa Holding mağdurları

Jet-Pa Holding'in Patronu Fadıl Akgündüz'ün mağdur ettiği yüzlerce yatırımcı İstanbul Caprice Gold önünde toplanarak bir basın açıklaması yaptı. Mağdurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendilerine yardımcı olmasını da istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Caprice Gold mağdurları Jet Fadıl’ın geldiğini duyunca inşaata akın etti!

İnşaatı senelerdir tamamlanamayan Bayramşapa'daki Caprice Gold projesinin mağdurları, Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz'ün gece yarısı inşaat alanına geldiğini duyunca inşaata akın etti.

Konut mağdurları bugün Esenyurt'ta toplanıyor!

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 18:00'de Esenyurt'ta toplanıyor.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!

"Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz ve akrabalarının, Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada mağdurlar siyasileri suçladı...

Innovia 4 mağdurlarından Yeşil Holding önünde eylem!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Nusaybin'deki terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör mağdurları için yapılan konutların anahtarı törenle sahiplerine teslim edildi...

Afyonkarahisar'da konut mağdurları isyan etti!

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 2015 yılında ödeme yaptıkları inşaat firması tarafından dairelerinin teslim edilmediğini, edilenlerin ise tapularının verilmediğini iddia eden mağdurlar eylem yaptı.

Konut mağdurlarından tabutlu eylem!

Esenyurt'ta 3200 dairelik siteden 10 yıl önce daire alan vatandaşlar şirket TMSF yönetimine geçince dairelerini teslim alamadılar. Mağdurlar siteye tabutla gelip seslerini duyurmak istedi. 

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Jet-Pa Holding mağdurları Haberi

Jet-Pa Holding mağdurları

Jet-Pa Holding'in Patronu Fadıl Akgündüz'ün mağdur ettiği yüzlerce yatırımcı İstanbul Caprice Gold önünde toplanarak bir basın açıklaması yaptı.


Bayrampaşa'da toplanan yaklaşık 400 mağdur kendilerine aylardır ödeme yapılmadığını ve Jet-Pa Holding yetkililerinin kendilerini sürekli oyaladığını dile getirdi.


Mağdurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendilerine yardımcı olmasını da istedi.


400 daireyi 13,000 kişiye sattı


Türkiye'nin ilk İslami devremülk projesi olarak pazarlanan Caprice Gold Projesi'nde 400 dairenin 13.000 kişiye satıldığı ortaya çıkmıştı. Akgündüz'ün bu kişilerden yaklaşık 1 milyar lira gelir elde ettiği tahmin ediliyor.


İnşaat için yaklaşık 350 milyon liraya harcayan Akgündüz'ün geri kalan parayı ne yaptığı ise bilinmiyor. Akgündüz'ün topladığı paraları yurtdışındaki bankalara kaçırdığı iddia edilirken, Jet- Pa Holding'in sahibi Akgündüz'e ulaşılamıyor.


Millet...