02 / 05 / 2024

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi, Ali Alper Kurtiş ve Mehmet Dülgeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir II.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güvengez tarafından kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200  bin TL sermaye bedeli  Cenan Kemal Demirkanlı tarafından kuruldu.

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyparts Denizcilik Havacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kürşat Pekşen tarafından kuruldu.

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Aviation International Havacılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mansur Müjdeci tarafından kuruldu.

Metal Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Metal Havacılık Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metal Oto Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Koyuncu, Hülya Cebeci, İbrahim Özkol ve Ramazan Yeniçeri ortaklığında kuruldu. 

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi Haberi

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi, Ali Alper Kurtiş ve Mehmet Dülgeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir II.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.


Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü hava nakil araçlarının hava ulaşımı ile ilgili danışmanlık hizmeti vermek, temsilciliğini yapmak, uçuşların gerçekleşmesi için gerekli uçuş izinlerini almak, ayarlamak, bilgisayarlı uçuş planı yapmak. Hava nakil araçlarının yakıt temini ve satışı, bakım, onarım, uçuş kontrolu, ikram, bilimum teçhizat malzemeleri ve yedek parçalarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak.  2. Her türlü hava yolu araçları ile yurt içinde ve yurt dışında yolcu yük posta ve her türlü ticari veya gayri ticari emtiaya ilişkin tarifeli veya tarifesiz hava taşımacılığı yapmak, aracılık faaliyetinde bulunmak ve...