03 / 10 / 2024

jjülide ateşin evi

jjülide ateşin evi

Güzel sunucu Jülide Ateş, gazeteci eşi Emre İskeçeli ve oğullarıyla yaşadığı Yeniköy’deki yalı dairesinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı

Belçika’daki sosyal konut sahibi Türkiye’deki mülkü sebebiyle 10 senelik evinden oldu!

Belçika’da bir mahkeme, 10 sene önce Zele'de bir sosyal konut satın alan kişinin, Türkiye’de mülkü olduğu için evi geri teslim etmesine karar verdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yeni arz olan şirketlerin kar temettü politikaları!

Ateşin yükseldiği borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da yeni arz olan şirketlerin kar temettü politikalarını paylaştı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Cenap Şahabettin’in evi ne olacak? 

Türk Edebiyatı'nın başarılı yazarlarından Cenap Şehabettin'in Bakırköy'deki evi yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Otoparka dönen evin onarılması isteniyor.

Cenap Şahabettin’in evi otoparka dönüştü!

Yazar ve şair Cenap Şahabettin’in 1934 senesinde hayatını kaybettiği ev harabeye döndü. Bakırköy'de bulunan ve otopark olarak kullanılan ev yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Yüzüklerin Efendisi oyuncuları Tolkien'in evi için kampanya başlattı!

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin oyuncuları, serilerin yazarı olan J.R.R. Tolkien'in satışa çıkarılan evini korumak için kampanya başlattı. 

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

İngiliz ajan Le Mesurier'in evi elde kaldı!

İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in yaşamını yitirdiği Karaköy’deki üç katlı binaya 7 aydır kiracı bulunamıyor. Binanın yer aldığı sokaktaki esnaf, “Kiralamak isteyenler bize danışıyor. Ajanın öldüğü ev olduğunu öğrenen bir daha gelmiyor” diye konuşuyor.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

Adnan Şen’in evi 75 milyon dolara satışta!

ABD'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Adnan Şen'in Beverly Hills’te yaptırdığı evi 75 milyon dolarlık rekor fiyatıyla satışa çıktı...

jjülide ateşin evi Haberi

jjülide ateşin evi

Jülide Ateş, hafta içi her sabah Celal Pir ile saat 06.40’ta başlayıp 09.00’da biten “Bugün” adlı haber ve aktüalite programını sunuyor. Aslında bu saatler, onun uyku saatleriymiş... Ateş, “İşimden dolayı gün benim için sabah 04.00’te başlıyor. Ocak ayından bu yana yarasa kadın gibiyim. Şu sıralar evi otel gibi kullanıyorum anlayacağınız” diye esprili bir şekilde anlatmaya başlıyor, evinin salonunda çiçeklerinin yerini itinayla düzenlerken. Yakında TV programı sezon tatiline gireceği için de eşi ve oğluyla yapmayı planladığı tatilin rotasından bahsediyor. Emre İskeçeli’nin de iş temposu yoğunluk olarak ondan farklı değilmiş. “Hepimize iyi gelecek bu tatil. Özellikle de Ali çok mutlu durumdan. Alaçatı, Monako ve ardından Amerika’daki kız kardeşimi ziyaret etmek istiyoruz” diyor gözlerinin içi parlayarak. 


GÜNDELİK HAYATTA RAHAT GİYİNİYORUM 

Onu ilk kez 1990’da...