28 / 04 / 2024

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.



Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak. Sabah Gazetesi Mehmet Boncuk'un haberine göre; Gaziantep'te iki Pitbull'un saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 4 yaşında ki Asiye Ateş, sevkinin gerçekleştiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu oldu.

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Asiye'yi havalimanında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Sahin  karşıladı. Ateş ailesi, Asiye'nin döndüğü ilk geceyi saldırının meydana geldiği sitedeki dairelerinde geçirdi. Dün, polis evine yerleştirilen Ateş ailesi, en kısa zamanda da, bir hayırsever tarafından hediye edilen, yeni dairelerine taşınacak.

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

 "HERKES YANIMIZDA OLDU"

Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, kızının uzun bir aradan sonra eski neşesini bulduğunu söyleyerek "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Çünkü bizi hiç yalnız bırakmadı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanımız ve herkes bizimle çok yakından ilgilendi. Antalya'da da herkes yanımızda oldu, Ömer hocamız ve ekibi çok iyi tedaviler yaptı. Allah devletimize zeval vermesin. Bize ev de alındı.Tekrar mutlu günlerine dönmesi için herkes seferber oldu. Asiye'nin şu an durumu çok iyi" diye konuştu.

Asiye'nin annesi Zeynep Ateş ise, "Allah beterinden saklasın. Devletimiz bu süreçte hep yanımızda oldu. Allah devletimize zarar ziyan vermesin. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ömer hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Kızım şu an çok iyi, Allah'a çok şükür" dedi.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

 


Geri Dön