11 / 05 / 2024

Asiye Ateş ev

Asiye Ateş ev

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Ev sahibi olmak artık orta gelirli için imkânsız!

Kredi maliyetlerinin artması vatandaşları çok fazla etkilediğini belirten CHP Milletvekili Türker Ateş, "Ev sahibi olmak orta gelirli için de imkânsız hale geliyor.

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Kiracısının oturduğu evini ateşe verip kayalıklara çıktı!

Kayseri'de yaşayan ev sahibi kiracısının boşaltmadığı evini ateşe verip kayalıklara çıkan kişiyi polis ikna etti.

Zonguldak’ta ev sahibi dehşet saçtı! Kiracısını vurdu!

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kiracısıyla tartışan ev sahibi, kiracısını av tüfeğiyle evin 1’inci katından ateş ederek vurdu.

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Sarıyer'de kiracı dehşeti! Ev sahibinin evini yaktı!

Sarıyer'de bir kadın, ev sahibinin evini ateşe verdi. Mahalleliye dehşet yaşatan kiracı, vatandaşı sokağa döktü.

Ateşler Net İnşaat Dekorasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Net İnşaat Dekorasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün  Asiye Ateş ve İslam Ateş ortaklığında kuruldu.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Seda Sayan'dan Asiye ve Resul Ayrıç çiftine yanıt!

Seda Sayan beş yıl önce ev alacağını söylediği Asiye ve Resul Ayrıç çiftine dair ‘sözünü tutmadı’ haberlerine açıklık getirdi. Sayan, “Evi aldım, beğenmediler” dedi

Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıldır Seda Sayan'dan ev bekliyorlar!

GAZİANTEP'te, her ikisi de cüce sendromu ile dünyaya gelen Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıl önce evlendikten sonra katıldıkları televizyon programında kendilerine ev alacağını söyleyen Seda Sayan'ın sözünü tutmasını bekliyor.

Adana'da kirasını ödemeyen kiracıya ev sahibinden infaz!

Adana'da bir süredir kira veremeyen Akif T., alkol alıp ev sahibinin aracını tekmeleyince ikili arasında tartışma çıktı. Ev sahibi, T.'yi 10 el ateş ederek öldürdü.

İstanbul’daki yüksek ev kirası öğrenciyi ev sahibi yapıyor!

Yüksek yurt aidatları ve kiralar İstanbul’daki öğrencileri ev sahibi yapıyor. Aylık 2.000 TL'yi aşan kiralara ateş püsküren veliler ev alıp taksit ödüyor. Öğrencilerin yoğun talebi 1+1 konut fiyatlarını tırmandırdı.

Asiye Ateş ev Haberi

Asiye Ateş ev

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak. Sabah Gazetesi Mehmet Boncuk'un haberine göre; Gaziantep'te iki Pitbull'un saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 4 yaşında ki Asiye Ateş, sevkinin gerçekleştiği Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu oldu.

Asiye'yi havalimanında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Sahin  karşıladı. Ateş ailesi, Asiye'nin döndüğü ilk geceyi saldırının meydana geldiği sitedeki dairelerinde geçirdi. Dün, polis evine yerleştirilen Ateş ailesi, en kısa zamanda da, bir hayırsever tarafından hediye edilen, yeni dairelerine taşınacak.

 "HERKES YANIMIZDA OLDU"

Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, kızının uzun bir aradan sonra eski neşesini bulduğunu söyleyerek "Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Çünkü bizi hiç yalnız bırakmadı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık...