26 / 08 / 2024

jll logo

jll logo

Tüm dünyada şirket isminin telaffuzunu kolaylaştırma ve dijital uygulamalara ve mobil kanallara daha kolay uyum sağlama hedefiyle yola çıkan Jones Lang LaSalle şirket adını “JLL” olarak kısaltırken logosunu da yeni ismine göre uyarladı.

Citröen'den radikal logo değişikliği! Artık otomobillerde bu logo olacak

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

JLL Capital'den Bilgili Holding'e 545 milyon dolarlık kredi! 

Bilgili Holding'e ait BLG Capital, ew York 5. Cadde’deki 11 katlı Coca-Cola’nın binası için dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi ABD’li JLL Capital Markets ile finansman anlaşması yaptı...

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Avi Alkaş, JLL’den ayrılıyor mu?

Alkaş ile ilgili çok önemli iddialar gelmeye başladı. İddialar oldukça ilginç. Para Dergisi'ne gelen bilgilere göre Alkaş, bu yılsonu itibariyle JLL Türkiye’nin yönetiminden ayrılıyormuş. Peki Avi Alkaş gerçekten JLL'den ayrılıyor mu?

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Franc Neal, JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Direktörü oldu!

JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörlüğü görevine Franc Neal atandı. JLL’nin Rusya ofisinde büyük çaplı projelere imza atan Neal, 16 Ocak itibariyle JLL Türkiye bünyesinde katıldı.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

JLL Türkiye'nin basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL Türkiye’nin İstanbul Maslak’taki yeni ofisine taşınması dolayısıyla 31 Mayıs Salı günü saat 09:30'da basın toplantısı gerçekleştirecek.

Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye’de Finans ve İdari İşler Direktörlüğü görevine Ayşegül Rona atandı. Ayşegül Rona, farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

JLL, dünyanın en etik şirketleri arasında!

JLL, üst üste dokuzuncu kez Ethisphere Enstitüsü tarafından “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında gösterildi. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Alkaş, 10 yıldır belirlenen listede dokuz kez yer alabilmenin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

jll logo Haberi

jll logo

Dünyanın önde gelen ticari gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Jones Lang LaSalle, şirket ismi ile birlikte logosunu değiştirdi. Tüm dünyada şirket isminin telaffuzunu kolaylaştırma  ve dijital uygulamalara ve mobil kanallara daha kolay uyum sağlama hedefiyle yola çıkan Jones Lang LaSalle şirket adını “JLL” olarak kısaltırken logosunu da yeni ismine göre uyarladı.


Şirket isminin JLL olarak kısaltılması, 200 yılı aşan geçmişe sahip JLL'nin geniş uzmanlığıyla birlikte birden fazla pazarda gerçek anlamda global bir şirket olduğunun vurgulanması açısından önem taşıyor. Değişim ayrıca, farklı ülkeler, diller ve kanallarda, özellikle dijital ve online kullanımda farklı iletişim tarzlarını benimsemesini de temsil ediyor.


JLL Pazarlama ve İletişim Direktörü Charles Doyle, “JLL olarak gerçekleştirdiğimiz değişimle, kurum kültürümüz, bütünlüğümüz ve müşterilerimize, çalışanlarımıza ve yatırımcılarımıza sağladığımız gerçek değer aynı şekilde devam edecektir....