24 / 07 / 2024

JLL Türkiye rapor açıklaması

JLL Türkiye rapor açıklaması

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren JLL Türkiye, ticari gayrimenkul sektörünün 2014 yılı değerlendirmesini içeren Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporunu sunmak amacıyla bir basın buluşması düzenliyor.

Fitch'den Türkiye için yeni rapor: Türk tahvil piyasası canlandı!

Fitch Türkiye için yeni raporunu duyurdu. Raporda, "Türk tahvil piyasası yatırımcıların risk iştahının iyileşmesiyle canlandı, sukuk ihraçları arttı" değerlendirmesi yapıldı.

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

Kahramanmaraş depreminin işgücü piyasasındaki etkileri hakkında rapor yayınlayan ILO, afetten etkilenen Türkiye ve Suriye’deki yüzbinlerce çalışan için “acil destek” çağrısı yaptı.

JPMorgan’dan şok Türkiye tahmini! İşte depremden sonra gerekecek para miktarı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından hasarla ilgili raporlar peş peşe açıklanırken, çeşitli kurumlardan da depremin ekonomiye etkisiyle ilgili tahminler gelmekte. Son olarak ABD merkezli Yatırım Bankası JPMorgan da depremin Türkiye’ye maliyetinin ne kadar olacağını öngören kapsamlı bir rapor ha

Türkiye hakkında çok önemli bir rakam açıklandı! Önce elinde doları olanlar baksın

Türkiye ekonomisi hakkında önemli bir rapor açıklandı. Raporda Türkiye'nin büyüme tahminlerine yer verildi.

Çarpıcı rapor: 2023’te küresel iflaslar artacak! Türkiye de dahil...

Allianz Trade’in Küresel İflaslar Raporu’na göre, küresel çapta ticari iflaslarda 2022 yılında yüzde 10, 2023 yılında ise yüzde 19 artış ön görüldü. Rapora göre Türkiye için 2019 yılındaki seviyelerinin üzerinde iflas tahmini yapıldı.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Türkiye Hazır Beton Birliği, İzmir Depremi İnceleme Raporu’nu yayınladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen depreme yönelik rapor yayınladı. 

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

JLL Türkiye rapor açıklaması Haberi

JLL Türkiye rapor açıklaması

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve JLL Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller ev sahipliğinde yapılacak etkinlikte perakende, ofis & lojistik ve otel pazarlarının raporları sunulacak. 


Basın buluşması 24 Şubat Salı günü saat 10.00’da JLL Türkiye ofisinde...