17 / 05 / 2024

Jm Worldwıde Investment kimin

Jm Worldwıde Investment kimin

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Anas Najar tarafından kuruldu. 

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de mortgage şartları Türkiye'den daha avantajlı! 25 yıla varan vade fırsatı! 

İngiltere’deki yatırımları, mortgage şartlarını, kira getirilerini değerlendiren Rotas Investment Yönetici Direktörü Arda Ulaşan, “İngiltere’deki evler, uygun kredi imkanlarıyla satın alınabileceği için düşük bir peşinat oranı ödenerek ev sahibi olunabiliyor” açıklamasında bulundu. İşte ayrınıtılar.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

ABD'de bankalar kripto para hizmeti sunacak!

New York merkezli Stone Ridge Asset Management'ın Bitcoin yatırımlarındaki iştiraki New York Digital Investment Group (NYDIG) ABD'de bu sene içinde yüzlerce banka tarafından müşterilerine Bitcoin alım, satım ve saklama hizmeti sunmaya başlamalarını beklediklerini belirtti.

Hakan Bucak: Suudi Arabistan ambargosu, sektörümüz için bir kayıp değil!

Suudi Arabistan’ın Türkiye’de konut alan vatandaşlarına baskı uygulamaya başladığını söyleyenMars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Ambargo, Türk ürünleriyle başladı. Suudi Arabistan ekonomik olarak domine ettiği bazı ülkeleri de Türkiye’ye karşı etkilemeye çalışıyor" dedi.

Koronavirüs konut talebinin adresini değiştirmedi!

Dijital dönüşüm aracılığıyla konut sektöründe kurulacak blok zincir teknolojileri ile kayıt dışılık sorununun tümüyle tarihe karışabileceğinden bahseden Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi...

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

A-S Investment, 2020'de Katar ve Irak'a açılacak! 

Yatırım danışmanlığı şirketi olarak kurulan A-S Investment, 2020’de büyüme hedefinin minimum yüzde 5 ve üzeri olarak belirledi. A-S Investment Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, 2020 yılında Katar ve Irak'a da açılacaklarını belirtti...

Peker GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş., Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı, Southview Surveyors LLP., Belleveue Mortlakes Investment Agency Lımıted, Tanja Struck Uzman Gayrimenkul Değerleme Ofisi ile anlaştı...

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Anas Najar tarafından kuruldu. 

Divan Grup Cezayir'de 2 otelin işletmesini üstlendi!

DİVAN Grubu, Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yatırımı Sari Marouf Immo LLC ve Kayı Real Estate Investment B.V tarafından yapacak otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu üstleniyor.

Emlak sektörünün kalbi 6 Kasım 2014’de Kuveyt’te atacak!

Square Meter Real Estate’in düzenlediği 4. “Your Real Estate Your Investment” Emlak Fuarı 06 Kasım - 09 Kasım 2014 tarihleri arasında Kuveyt Hilton Otel’de düzenlenecek...

Bursa Hilton Award of Excellence ödülünü kazandı!

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Jm Worldwıde Investment kimin Haberi

Jm Worldwıde Investment kimin

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Anas Najar tarafından kuruldu. 

Jm Worldwıde Investment Lp İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Jm Worldwıde...