19 / 05 / 2024

Joakim Sommer

Joakim Sommer

'Probase World Cup'ın yarın sona erecek İstanbul ayağında; 17 ayrı ülkeden, 44 paraşütçü, Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire'den atlayacak

Garip Adası'na 150 milyon Euro'luk proje!

8 bin kişinin mağdur olduğu Dumankaya ve Fi Yapı’daki yarım kalan projelerin tamamlanması için TMSF’nin kontrolünde Alman Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla el sıkışıldı. Garip Ada’yı alacak olan Alman konsorsiyum, projelerin tümünü 2.5 yılda bitirmeyi planlıyor. 

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Joakim Sommer Haberi

Joakim Sommer

Redbull ekibinin paraşütçüleri Miles Daisher ve Joakim Sommer; bu tehlikeli sporu ve uçmanın hayatlarındaki yerini anlattı


JOAKIM SOMMER

YÜKSEKLİK KORKUM VAR KALBİM DELİ GİBİ ATAR!


İlk uçma deneyimini küçükken evlerinin bahçesindeki ağaçlarda asılı olan halatlar sayesinde yaşayan 25 yaşındaki Joakim Sommer; dört yıldır base jump'la uğraşıyor. Sommer; paraşüt sporunun farklı bir türü olan ve daha çok gökdelenlerden atlamaya yönelik bu sporu yapmasına, zamanında annesinin karşı çıktığını söylüyor. 


 Base jump'la nasıl tanıştınız? 

Küçüklüğümden beri en büyük hayalimdi. Motocross yaptığım dönem biriyle tanıştım ve onun sayesinde base jump hayatıma girdi. Bu arkadaşım, beni serbest paraşüt atlayışlarına yönlendirdi. Bu deneyimler benim için o kadar keyifli geçti ki; bir süre sonra binalardan atlamaya başladım. Bu hobi hayatımda o kadar büyük yer tutmaya başladı ki; anaokulu öğretmenliğini bıraktım. 


 Küçükken neden...