15 / 05 / 2024

Joan Rivers penthouse

Joan Rivers penthouse

ABD'li ünlü komedyen ve televizyon sunucusu Joan Rivers'ın ölümüne kadar yaşadığı New York City'deki şatafatlı çatı katı tripleksi satılıyor..

Penthouse Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Penthouse Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Assel Kussaınova tarafından kuruldu.

Joan Rivers’ın New York'taki dairesi 38 milyon dolara yeniden satışta!

2014 yılında hayatını kaybeden oyuncu Joan Rivers'in New York'taki penhouse şeklindeki dairesi yeniden satışa çıkarıldı. Daire için 38 milyon dolar isteniyor. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

'Penthouse' dairelere ilgi arttı! Fiyatlar fırladı!

Dünyanın en gözde şehirlerinden İstanbul’un yalılarından sonra penthouse daireleri de yabancıların ilgi odağı oldu. Artan ilgi, dairelerin fiyatlarını yüzde 100 yükseltti.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Center Point’teki penthouse 55 milyon sterline satılıyor!

Batı Londra’nın en yüksek katlı yapısı olan Center Point’teki penthouse 55 milyon sterlinlik fiyatıyla alıcısını bekliyor.

2006 yılında Dubai Towers'a 36 penthouse daire!

2006 yılında Levent'teki eski İETT garajı arsası üzerine yapılacak Dubai Towers'ta 36 penthouse daire olacakmış. Dubai Towers projesinde yer alacak toplam 516 dairenin yanında kulenin 30 katı otele ayrılacakmış.

Elysium Miramar Bodrum'da penthouse daireler 1 milyon 100 euro!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 23 blok halinde yükselen Elysium Miramar Bodrum projesinde 4 adet penthouse daire yer alıyor.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent satılık daire!

5 blok şeklinde yükselen proje Büyükdere Caddesi'ne 200 metre mesafede hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse şeklinde tasarlandı.

İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Ünal İnşaat ile Özler İnşaat imzası ile yükselen İstanbul Inn Levent'te 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse daireler yer alıyor. Peki İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Ünal İnşaat Inn Levent ne zaman teslim?

Daire tiplerinin stüdyodan başlayıp penthouse dairelere kadar değişiklik göstererek dizayn edildiği projede toplam 130 bağımsız birim bulunuyor. Peki Ünal İnşaat Inn Levent ne zaman teslim?

Joan Rivers penthouse Haberi

Joan Rivers penthouse
ABD'li ünlü komedyen ve televizyon sunucusu Joan Rivers'ın ölümüne kadar yaşadığı New York City'deki şatafatlı çatı katı tripleksi satılıyor. Geçen eylülde 81 yaşındayken hayatını kaybeden Rivers'ın 7 katlı apartmanın en üstteki 3 katını kapsayan dairesi için 28 milyon dolar istendi. 11 odası bulunan dairenin salonu aynı anda 125 davetliyi ağırlayacak kadar büyük. Central Park'a ve şehrin diğer tarafına bakan iki büyük terası olan dairede aynı zamanda 2 mutfak, 5 banyo ve 4 yatak odası bulunuyor. Joan Rivers, dairesini hayattayken de birçok kez satışa çıkarmış ancak alıcı bulamamıştı. 5 bin 100 metrekare olan daire için 2012'de 29.5 milyon dolar...