28 / 04 / 2024

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.



Sayıları On Bin’li rakamlar ile ifade edilen Dünya’nın farklı ülkelerinde ve şehirlerinde 100 metreyi aşan yapılar “gökdelen sınıfında“ değerlendiriliyor. Avrupa’nın gökdelen lideri mega kent İstanbul’da; İnşaa edilen, inşaatı sürenler ile 200’e yakın gökdelen bulunduğu tahmin edilirken, yaklaşık yüzde 35’inin “ Konut Kullanım Amaçlı “ olduğu gözleniyor.

İstanbul’un Deniz Seviyesinden 250 metre yüksekliğinde Beykoz - Acarkent’de yerden 110 metre yüksekte Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir; Acar Blu  “ Şehir Etabı “ ve “ Koru Etabına “ özel tasarlanan toplam 4 adet Junior  Penthouse satışlarının son satış ile tamamlandığını  açıkladı ve  Junior  Penthouse’ ların tamamının Global tercihle buluştuğunu söyledi.

Mega kent İstanbul’ da yaşamak ile İstanbul’ u yaşamak arasındaki en büyük fark; İstanbul’un Tarihi ve Modern Dokusu ile Karadenizden Marmaraya Boğazın Güzelliklerine kart postal zenginliğinde 360 derece 360 metre yükseklikten hakim olmaktır.

Dünya’da ve İstanbul’daki konumu ile Yedi tepeli İstanbul’un tepeleri ile yarışacak “ ilk, tek ve son “ en yüksek noktasında yer alan  Acar Blu – Koru Junior  Penthouse’ un teras büyüklüğünde, her odadan çıkış imkanı sağlayan çepeçevre balkonları bulunmakta, bu özelliği ile İstanbul’un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin minimum olduğu Beykoz - Acarkent’ de  nefes alıyor.

Her yatak odası; özel banyo ve tuvaletli planlanan 530 metrekarelik Junior  Penthouse salgın dönemleri için “ aile içi sağlık kalkanı ve konfor “ sunuyor.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir; İstanbul’ da yerleşim ve yaşam tercihinde bulunan “ Özel Global Gayrimenkul “ tercihine ev sahipliği yapacak Junior  Penthouse’ un Acarlar Şirketler Topluluğu Luxury Sales Club bünyesinde yurt dışı pazarlama ve satışları destekleyen CuEngine – TR tarafından yapıldığını söyledi.


ŞİMDİ SIRADA “ ACAR BLU SKY VİLLA  “ VAR

Acar Blu Sky Villas; mega kent İstanbul’un Deniz Seviyesinden 360 metre yüksekliğinde dilenir ise Tek Kat’ta veya İki Kat’ta villa konforu sunan Penthouse’u.

2 farklı opsiyonda, Türkiye ve Dünya pazarında ön talep toplanmasını planladıklarını bildirien Bilge Özdemir, Sky Villas; dilenir ise; 1,250 metrekarelik Tek Kat’ta Garden Katı olarak taleplenebilecektir" diye konuştu.

Inside Sonsuzluk Havuzu ile Garden Katı değerlendirilebileneceği gibi; farklı 800 metrekare loft + 300 metrekare roof ile 1,100 metrekarelik 1,5 katlık farklı özellikte Sky katı ayrıca değerlendiriliyor.

Garden Katı ve Sky Katı ile komple birleştirilebilinen; Sky Villa konsepti toplam 2,300 metrekarelik hacim ile Avrupa’nın sayılı  ve ilk sıradaki Penthouse  özelliğine de sahip olacak.

Web: https://www.acarblu.com/


Geri Dön