30 / 04 / 2024

Acar Blu konut satışı

Acar Blu konut satışı

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Konut piyasasında yaz hareketliliği başladı!

Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar, konut sektöründe yaz hareketliliğin başladığını dile getirdi. Özellikle deniz kenarı bölgelerde satış ve kiralarda artış yaşanıyor. 

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Acar Blu Koru Etabı satışta!

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Konut almanın tam sırası!

Masse 360 Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanlığı Kurucusu Seyhun Acar, "2020 yılında mevcut stokların da azalmasıyla birlikte yeni konutların yapımı da hızlanacak. Ev fiyatları daha da artacak. Konut almanın tam sırası" dedi...

Flamingo Blu'da yüzde 20 + yüzde 5 indirim!

Flamingo Blu projesinde kalan son 20 daire için yüzde 20 + yüzde 5 indirim sağlanıyor. Makrapoli İnşaat, projesiyle konut seferberliğine ek fırsat sunuyor.

Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi!

Toplam 59 konut ve 6 ticari üniteden meydana gelen Flamingo Blu Mimarsinan projesi Makropoli İnşaat  tarafından inşa ediliyor. İşte Flamingo Blu Mimarsinan fiyat listesi...

Acarvadi Beykoz konut fiyatları!

Acarvadi Beykoz konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 5 bin metrekare ticari alana sahip Acar Vadi Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Konut fiyatları fırsata dönüşür mü?

Gaziantep Telgraf Gazetesi köşe yazarı olan Bünyamin Acar, bugünkü yazısında ''Konut fiyatları fırsata dönüşür mü? '' sorusuna cevap verdi. İşte o haber...

Folkart Blu konut fiyatları!

Folkart Blu konut fiyatları 321 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor. 5 kattan oluşan projede daire teslimlerinin Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor.

Acar Blu konut satışı Haberi

Acar Blu konut satışı

Sayıları On Bin’li rakamlar ile ifade edilen Dünya’nın farklı ülkelerinde ve şehirlerinde 100 metreyi aşan yapılar “gökdelen sınıfında“ değerlendiriliyor. Avrupa’nın gökdelen lideri mega kent İstanbul’da; İnşaa edilen, inşaatı sürenler ile 200’e yakın gökdelen bulunduğu tahmin edilirken, yaklaşık yüzde 35’inin “ Konut Kullanım Amaçlı “ olduğu gözleniyor.

İstanbul’un Deniz Seviyesinden 250 metre yüksekliğinde Beykoz - Acarkent’de yerden 110 metre yüksekte Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir; Acar Blu  “ Şehir Etabı “ ve “ Koru Etabına “ özel tasarlanan toplam 4 adet Junior  Penthouse satışlarının son satış ile tamamlandığını  açıkladı ve  Junior  Penthouse’ ların tamamının Global tercihle buluştuğunu...