30 / 04 / 2024

Acar Blu penthouse

Acar Blu penthouse

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Acar Blu Koru Etabı satışta!

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Folkart Blu teslim tarihi!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Blu projesi 6 bin 787 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Çeşme Folkart Blu projesinde teslimler 2017 yılı yazının başında gerçekleşecek.

Çeşme Folkart Blu Paşalimanı fiyat!

Çeşme Folkart Blu Paşalimanı projesi 2017 yılının yaz başlamadan teslim edilecek. Folkart Blu Çeşme projesinde 83 suit daire yer alıyor...

Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!

Folkart Yapı, yeni Çeşme projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. Folkart Yapı ilçedeki ‘Folkart Blu’ ve ‘Folkart Hills’ projelerini satışa sundu. Projeler 2017 yılı yaz başı bitirilecek.

Folkart Blu Çeşme teslim tarihi!

Folkart Blu Çeşme projesinde dairelerin satış fiyatları 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Blu Çeşme projesinde 93 adet konut yer alıyor...

Folkart Blu Paşalimanı fiyat!

Folkart Blu Paşalimanı fiyat listesi 321 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Blu projesinde daire teslimleri Mayıs 2017 yılında yapılacak...

Folkart Blu ve Folkart Hills görücüye çıkıyor!

Yenilikçi, sıra dışı projelerle İzmir’in çehresini değiştiren, yeni nesil mimari anlayışı yaşam kültürüyle buluşturan Folkart Yapı, Çeşme’deki iki yeni projesi “Folkart Blu” ve “Folkart Hills” i hayata geçiriyor.

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Acar Blu penthouse Haberi

Acar Blu penthouse

Sayıları On Bin’li rakamlar ile ifade edilen Dünya’nın farklı ülkelerinde ve şehirlerinde 100 metreyi aşan yapılar “gökdelen sınıfında“ değerlendiriliyor. Avrupa’nın gökdelen lideri mega kent İstanbul’da; İnşaa edilen, inşaatı sürenler ile 200’e yakın gökdelen bulunduğu tahmin edilirken, yaklaşık yüzde 35’inin “ Konut Kullanım Amaçlı “ olduğu gözleniyor.

İstanbul’un Deniz Seviyesinden 250 metre yüksekliğinde Beykoz - Acarkent’de yerden 110 metre yüksekte Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir; Acar Blu  “ Şehir Etabı “ ve “ Koru Etabına “ özel tasarlanan toplam 4 adet Junior  Penthouse satışlarının son satış ile tamamlandığını  açıkladı ve  Junior  Penthouse’ ların tamamının Global tercihle buluştuğunu...