05 / 05 / 2024

john nelson kimdir

john nelson kimdir

Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un üstün bir bölgesel merkez ve küresel çapta etkili bir finans merkezi olma şansının olduğunu ancak bunun gerçeğe dönüşebilmesi için de piyasalarının uluslararası bir yapı kazanmasının şart olduğunu dile getirdi.

Türkiye GSYİH'sinin 88,5 milyar doları doğal afetlerin tehdidi altında!

Lloyd's’un 'Şehir Risk Endeksi' araştırmasına göre, Türkiye'nin en büyük 8 ekonomik merkezinin doğal afetlere karşı sigorta teminatı eksiği nedeniyle ülkenin GSYİH'sinin 88,5 milyar doları doğal afetlerin tehdidi altında.

Shayne Nelson: Çok Yönlü Bankacılık Kariyeri ve Kişisel Hayatı! Shayne Nelson kimdir?

Denizbank yönetim kurulu başkan vekili Shayne Nelson kaç yaşında? Denizbank yönetim kurulu başkan vekili Shayne Nelson nerede eğitim almıştır?

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınan John Rockefeller kimdir? Peki Roffeller'dan zenginliğin 12 tüyosu nedir? Detaylar haberimizde...

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

John Nelson: İstanbul'un finans merkezi olma şansı var!

Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un üstün bir bölgesel merkez ve küresel çapta etkili bir finans merkezi olma şansının olduğunu ancak bunun gerçeğe dönüşebilmesi için de piyasalarının uluslararası bir yapı kazanmasının şart olduğunu dile getirdi.

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

john nelson kimdir Haberi

john nelson kimdir

Bugün İstanbul’da Türk ve İngiliz hükümetlerinin ortaklaşa düzenlediği toplantıda finansal hizmetler sektörü yöneticilerine hitap eden Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un, Türkiye ekonomisinin gücü ve Doğu ile Batı arasındaki ticari bağları sayesinde dünyanın lider finans merkezlerinden biri olma yolunda ideal bir konumda olduğunu belirtti.



John Nelson İstanbul’un uluslararası piyasalar üzerindeki etkisini artırabilmek için odaklanılması gereken önemli konular olduğunun altını çizdi.


Şehir emniyetinin, İngilizce dilinin ve teknolojik altyapının İstanbul’un başarısı için çok önemli olduğunu vurgulayan New York’un eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg’e atıfta bulunan Nelson şöyle konuştu; “Ben bu listeye şeffaf bir mevzuat çerçevesi, hukukun üstünlüğü, siyasi istikrar ve güvenliği de eklerim. Bunlar, dünyanın önde gelen firmalarını ve en önemlisi de en kalifiye insan gücünü tüm sektörlere çekmeye yardımcı olacak ve böylece İstanbul’un...