05 / 05 / 2024

Johnny Deep

Johnny Deep

Paparazzilerden sıkılan yıldızlar, çareyi ada almakta buldu. Ünlüler nerelerden ada almış, gizli sığınakları nerede? Dünyaca ünlü yıldızlar lüks evleri ve otomobillerinin ardından şimdi de özel adalarıyla yarışıyor.

Deep fake nedir?

Son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Fahrettin Altun arasındaki deep fake iddiaları gündemde. Bunun üzerine vatandaşlar deep fake teknolojisinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, deep fake teknolojisi nedir? 

14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

14 kişilik kapasitesiyle 150 parça bulaşığı tek seferde yıkayan deep clean teknolojisine sahip Arçelik Bulaşık Makineleri büyük ilgi görüyor. Peki Arçelik Bulaşık Makineleri kaç TL, deep clean teknolojisi ne işe yarar? işte cevabı... 

250 Dolara kredi notunu yükseltiyorlar Aman dikkat elinizi verip kolunuzu kaptırmayın

Türkiye gazetesinden Kaan Zenginli'nin haberine göre internet dünyasının karanlık yönü olarak bilinen ve küresel yasa dışı ticaretin büyük bölümünün döndüğü Dark ve Deep Web hızla yayılıyor. Küresel çapta günlük 7 milyar dolarlık ticaret yapılan karanlık internet ağına Türkiye’den de ciddi bir şekil

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Salih İşeri tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Johnny Ren tarafından kuruldu.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Xenagos Konstantinoupoli Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xenagos Konstantinoupoli Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Johnny Kurteşoğlu tarafından kuruldu.

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Bella Maison doğayı bir meditasyon aracı olarak kullanıyor!

Bella Maison, sonbahar-kış koleksiyonunun Deep Nature adını taşıyan temasıyla yatak odalarının her köşesinde ilham kaynağı olmaya hazırlanıyor...

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sancaktar tarafından kuruldu. 

Johnny Depp ABD'deki evini 3. kez satışa çıkardı!

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, ABD’nin Kentucky eyaletindeki 7 odalı 6 banyolu evini 3’üncü kez satışa çıkardı. Depp, 557 metrekarelik evi için 3 milyon dolar istiyor.

Johnny Depp, 14 gayrimenkul için 75 milyon dolar harcadı!

Johnny Depp’in finans danışmanı olan TMG şirketi açıkladı: 20 yıldır ayda ortalama iki milyon dolar harcayan ünlü aktör iflas etmek üzere.

Johnny Deep Haberi

Johnny Deep

Dünyaca ünlü yıldızlar lüks evleri ve otomobillerinin ardından şimdi de özel adalarıyla yarışıyor. Therichest.com internet sitesi özel adası olan ünlüleri sıraladı.



Çekimlerde beğendi...

Oyuncu Eddie Murphy'nin Bahamalar'ın başkenti Nassau'nun yakınındaki adasının değeri 15 milyon dolar. Nicolas Cage ise Nassau'daki ada için 3 milyon dolar ödedi.


Mel Gibson ise Fiji'deki Mogo Adası için 15 milyon doları gözden çıkardı. Shakira'nın Bahamalar'daki adasının değeri 16 milyon dolar. Şarkıcı adayı sanat merkezine dönüştürecek. Karayip Korsanları'nın çekimlerinde adayı beğenen Johnny Deep, ada için 3.6 milyon dolar ödedi. Leonarda DiCaprio ise Belize ve Ambergis Caye arasındaki adasını 2005 yılında tam 1.75 milyon dolara satın...