25 / 05 / 2024

Jokey Plastik etkinlik

Jokey Plastik etkinlik

Jokey Plastik geleceği desteklemeye devam ediyor. Jokey Plastik, plastik enjeksiyon ambalaj sektöründe nitelikli iş gücü yaratmak ve de bu alanda eğitim alan öğrencileri teşvik etmek amacı ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Acr Plastik Geri Dönüşüm Hammadde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Plastik Geri Dönüşüm Hammadde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Ayan tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi, Osman Çelik Şube Müdürlüğü'nde 110 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Tuzla'da açıldı.

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi, Coşkun Saltıkalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Başakşehir kitelli Organize Sanayi Bölge Mahallesi'nde kuruldu.

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

As Damla Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Nalburiye Plastik Gıda Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Damla Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Nalburiye Plastik Gıda Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevcan Yütük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu.

Plus Grup İnşaat Metal Plastik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plus Grup İnşaat Metal Plastik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Bakırköy'de kuruldu.

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri genel kurul toplantısı 1 Haziran'da!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri'nin 2014 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 1 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Haziran'da açılacak!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Hazir

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Bilecik'te açılacak!

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Menemen Medusa Plastik'e inşaat ruhsatı verildi!

Plastik alanında Türkiye'nin tek İhtisas organize sanayi bölgesi olan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi.

Noyan Metal Plastik Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noyan Metal Plastik Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Plastik inşaat malzemeleri dış ticaret fazlası sağladı!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) raporuna göre, Türkiye'deki üreticiler ihracatlarını 2013 yılına göre yüzde 2,7 artırdı ve üretimin de yüzde 39'unu ihraç etti.

Jokey Plastik etkinlik Haberi

Jokey Plastik etkinlik

Dünyanın en büyük plastik enjeksiyon ambalaj üreticisi olan, Türkiye’de 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Jokey Plastik, plastik enjeksiyon ambalaj sektöründe nitelikli iş gücü yaratmak ve bu alanda eğitim alan öğrencileri teşvik etmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini fabrikasında ağırlayan Jokey, enjeksiyon ambalaj alanında eğitim gören öğrencileri yüreklendirdi.


Plastik enjeksiyon ambalaj sektörünün orta ve uzun vadede belirgin olan en önemli problemlerinin başında nitelikli iş gücünün olduğunu vurgulayan Jokey Plastik özellikle Dilovası bölgesinde bu sorunun daha fazla olduğunu belirtiyor. Sektörün gelişimi için bu alanda eğitim gören öğrencilerin eğitim yıllarında desteklenmesinin ve teşvik edilmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Jokey Plastik PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Plastik Enjeksiyon Ambalaj bölümü öğrencilerini fabrikasında ağırlayarak onlara...