15 / 05 / 2024

jolly tours otelleri

jolly tours otelleri

2012 başında yüzde 28’lik büyüme hedefi koyan Jolly Tours, yılı yüzde 30’la kapattı. Bunun yüzde 55’i erken rezervasyondan geldi. Firma, 2013-2014 döneminde yüzde 36 büyüme hedefi koydu....

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Sinan Pasha Tours Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Pasha Tours Emlak Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  350 bin TL sermaye bedeli ile Mjdalden Sabounı tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Akfen GYO Esenyurt ve Tuzla Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Esenyurt Ibis ve Tuzla Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

jolly tours otelleri Haberi

jolly tours otelleri

Türk halkının erken rezervasyon alışkanlığı seyahat şirketlerini ihya etti. Jolly Tours, 2012-2013 döneminde yüzde 30 büyüme kaydetti. Bu büyümenin yüzde 55’ini erken rezervasyon kampanyalarından sağlayan firma, 2013-2014 döneminde yüzde 36 büyüme hedefi koydu. 2014 yılındaki büyümenin yüzde 60’ını erken rezervasyon kampanyalarından sağlamayı planladıklarını açıklayan Jolly Tours Genel Müdürü Figen Erkan, düzenleyecekleri kış erken rezervasyon kampanyasıyla 10 bin kişiyi indirimli tatile göndermeyi planladıklarını söyledi. 


EN ÇOK BODRUM'A GİDİYORUZ


Jolly Tours’un yıl sonu değerlendirmesi ve gelecek planlarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında konuşan Erkan, Türk insanının tatil alışkanlıklarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “ 2013’te tatilcilerin en çok tercih ettiği destinasyonlar yurtiçinde; Bodrum, Belek, Kemer, yurtdışında; Orta Avrupa, Klasik İtalya, Benelüx-Paris ve Balkanlar, kültür turlarında; Karadeniz, Kapadokya, cruise turlarında ise; Ege& Adriyatik, Yunan Adaları, Kuzey...