04 / 05 / 2024

Jolly Tur emeklilere özel tatil fırsatı

Jolly Tur emeklilere özel tatil fırsatı

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Malatya'da emeklilere özel konut satıyor!

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Tarafından Malatya’da satışa sunulan bin 83 konuttan yüzde 25’inin emeklilere ayrılacağı haberi üzerine açıklama yapan Mehmet Tangüner derneklerinden bağımsız olarak TOKİ’nin ayrı konut sattığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'ndan emeklilere ev müjdesi!

Başbakan Davutoğlu, Emekliler Derneği Toplantısı'nda emeklilere önemli müjdeler açıkladı. Davutoğlu, TOKİ eliyle emeklilere uygun koşullarla konut sağlanacağını belirterek, "TOKİ Başkanımıza gerekli talimatları verdik" dedi.

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. Mehmet Çicivioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Kavrar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir'de kuruldu.

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

TOKİ Taşköprü'de emeklilere 300 konut yapacak!

Taşköprü İşçi Emeklileri Derneği'nin girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçede bulunan emeklilere yönelik 300 daire bulunan toplu konut yapılacağı öğrenildi.

TOKİ'nin emeklilere özel konut satışlarında son durum!

TOKİ, emeklilere özel olarak satışa sunacağı 200 bin yeni konut için faaliyetlerini hızlandırdığını duyurdu. Emeklilerin 250 TL taksitle konut sahibi olması hedeflenen kampanya kapsamında 6 ilde başvurular devam ediyor.

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı!

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, öncelikli eylem planları arasında bulunan nitelikli eleman sorununa; BTSO tarafından hayata geçirilen MESYEB ile çözüm bulmayı hedefliyor.

TOKİ'den Tavşanlı'da emeklilere konut imkanı!

Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Ahmet Kalender, emeklilere yönelik toplu konut yapılabileceğini kaydetti. Dernek Şube başkanı Ahmet Kalender, yapılması planan konutlar hakkında şunları söyledi...

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ'den evi olmayan emeklilere müjde!

TOKİ'den evi olmayan emeklilere büyük müjde geldi. Emekli kimlik kartını TOKİ’ye götüren vatandaşlar, uygun fiyatlı daireler için başvuru şansını da yakalayacak.

TOKİ 4 ilde emeklilere ek kontenjan daire ayıracak!

TOKİ, Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Siirt’te hayata geçirdiği projelerde emeklilere kontenjan daire ayırıyor. Emekliler kimlik kartı ve SGK dökümü ile TOKİ’ye başvuruda bulunabilecek.

Jolly Tur emeklilere özel tatil fırsatı Haberi

Jolly Tur emeklilere özel tatil fırsatı

JOLLY Tur, Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TUROFED) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere Temmuz-Aralık arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunacak. 


Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin, havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. 


Uygulama ile emeklilerin özellikle sonbahar kış mevsimlerinde evde zaman geçirmek yerine ucuz paketlerle lüks otellerde tatil yapabilmesi imkanı...