29 / 04 / 2024

TOKİ'den İzmit'teki emeklilere konut müjdesi!

TOKİ'den İzmit'teki emeklilere konut müjdesi!

TÜED İzmit Şubesi, gerçekleştirdiği 21. Olağan Genel Kurulu ile mevcut başkan Mehmet Kare’yi 2. kez başkan seçti. Genel kurulda emeklilere TOKİ’nin yapacağı evlerden ev sahibi olacaklarının müjdesi verildi.



Kocaeli'de hizmet veren ve yaklaşık 5 bin 300 üyesi olan Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) İzmit Şubesi 21. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mehmet Kare seçime tek liste ile girerek üst üste 2’nci kez başkan seçildi ve üyeler tarafından güven tazeledi.İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurula TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, Genel Başkan Yardımcısı Gazi Aykırı, Genel Merkez Muhasibi Ömer Kurnaz, Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Kartal Şube Başkanı Arif Yıldız, TÜED Gemlik, Körfez, Kartal, Gebze, Gölcük şube yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı. Genel başkan Kazım Ergün, emeklilere ev müjdesi vererek, TOKİ’nin yapacağı evlerden emeklilerimiz kendilerini zorlamayacak ücret karşılığı ev sahibi olacak” dedi. 


BANKALARA MAHKUM EDİLDİK


2’nci dönem yeniden başkanlığa seçilen İzmit Şube Başkanı Mehmet Kare, ‘’Bizleri tekrar seçtiğiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi. Ardından kürsüye gelen Genel başkan Kazım Ergün, ‘’ 103 şube ile büyük bir aileyiz. Türkiye’de şu anda 11 milyon 30 bin emekli var. Ülke olarak ulu önder Atatürk’ün yolundan gidip, ülkemizin yönetim ve ekonomi modelini değiştirmemiz gerekiyor. Emeklinin büyük bir bölümü bankalaramahkum yaşıyor. Şu anda emeklilerimizin en önemli beklentisi ev sahibi olmalarıdır. Bu projeyi yetkili bakana biz sunduk. TOKİ’nin yapacağı evlerden emeklilerimiz kendilerini zorlamayacak ücret karşılığı ev sahibi olacak” şeklinde konuştu. Genel kurul sonrası üyelere bisküvi, meyve suyu, şapka ve anahtarlık hediye edildi.


Demokrat Kocaeli


Geri Dön