27 / 04 / 2024

Tunç Soyer'den İzmirlilere 800 yeni konut müjdesi!

Tunç Soyer'den İzmirlilere 800 yeni konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada İzmirlilere 800 yeni konut müjdesi verdi. 



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 100 uzlaşı ve yerinde dönüşüm ilkeleriyle İzmir Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Ege Mahallesi’ni ziyaret etti. 

Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme hız kazandırmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede yer alan bazı taşınmazların üzerindeki ipoteklerden feragat ettiğini dile getiren Başkan Soyer, uzun zamandır bugünü beklediklerini dile getirerek önemli açıklamalar yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kasım ayı olağan meclis toplantısında ipotekleri kaldıracak kararların geçtiğini söyleyen Tunç Soyer, Ege Mahallesi’nde 11 senedir devam eden süreci son iki senede hızlandırdıklarını ve şimdi artık hiç vakit kaybetmeden sizleri evlerinizle buluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

Tunç Soyer den İzmirlilere 800 yeni konut müjdesi!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ege Mahallesi’ndeki Bahçeli Kahve’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Soyer’e Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir İl Sekreteri Ahmet Yıldız, Ege Mahallesi Muhtarı Akın Konuvatandaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratları ve daire başkanları eşlik etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Ayşe Arzu Özçelik de teknik bilgilendirmeler yaptı.


Geri Dön