02 / 05 / 2024

TOKİ konut yapacak

TOKİ konut yapacak

TÜED İzmit Şubesi, gerçekleştirdiği 21. Olağan Genel Kurulu ile mevcut başkan Mehmet Kare’yi 2. kez başkan seçti. Genel kurulda emeklilere TOKİ’nin yapacağı evlerden ev sahibi olacaklarının müjdesi verildi.

TOKİ 100 bin ucuz konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında 100 bin ucuz konutun yapımı hedefleniyor...

Türkiye İhracatçılar Meclisi bin konteyner ve prefabrik konut yapacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), depremden etkilenen vatandaşlar için  Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da toplam 1000 konteyner ve prefabrik konut yapacak.

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ 100 bin sosyal konut yapacak! TOKİ sosyal konut başvurusu başladı mı? 2022 TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman?

Bakan Murat Kurum, 100 bin yeni sosyal konutun müjdesini verdi! Peki, 2022 yılı TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı?

Sancaktepe TOKİ konut başvurusu ne zaman? 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 30 peşinat, 120 ay vade…

Türkiye’de özellikle düşük gelirli ailelere sağladığı ucuz konut imkânı ile dikkat çeken TOKİ, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine 2+1 ve 3+1 konut yapacak. 420 konutluk Sancaktepe projesi için başvuru tarihleri açıklandı.

TOKİ hangi illerde konut yapacak 2021?

TOKİ 2021'de dar gelirliler için 100 bin sosyal konut üretecek. Peki TOKİ hangi illerde konut yapacak 2021? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ 100 bin konut 2021 listesi!

TOKİ 2021'de 100 bin sosyal konutun inşasına başlayacaklarını açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut yapacak? Başvuru şartları neler? İşte TOKİ 100 bin konut 2021 listesi...

Konya İHH, İdlib'de 20 bin konut yapacak!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, Suriye'nin İdlib kentinin güney ve doğu kırsalındaki sivil yerleşim yerlerine 20 bin konut yapacak...

TOKİ Arnavutluk'a 500 konut yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Arnavutluk'ta depremden zarar görenler için en kısa süre içerisinde 500 konut yapacaklarını ve TOKİ tarafından teslim edeceklerini açıkladı.

TOKİ Aydın’da 1000 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Aydın’da Efeler ve Nazilli’ye sosyal konut inşa edeceğini duyurdu. Efeler ve Nazilli ilçelerine toplam bin sosyal konut yapılacak…

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

TOKİ 50 bin konut projesine nasıl başvurulur? 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde 50 bin konut müjdesini vatandaşlara vermişti. Peki TOKİ 50 bin konut projesine nasıl başvurulur?  TOKİ hangi illerde konut yapacak? İşte başvuru şartları...

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek'e 537 konut yapacak!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ konut yapacak Haberi

TOKİ konut yapacak

Kocaeli'de hizmet veren ve yaklaşık 5 bin 300 üyesi olan Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) İzmit Şubesi 21. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mehmet Kare seçime tek liste ile girerek üst üste 2’nci kez başkan seçildi ve üyeler tarafından güven tazeledi.İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurula TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, Genel Başkan Yardımcısı Gazi Aykırı, Genel Merkez Muhasibi Ömer Kurnaz, Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Kartal Şube Başkanı Arif Yıldız, TÜED Gemlik, Körfez, Kartal, Gebze, Gölcük şube yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı. Genel başkan Kazım Ergün, emeklilere ev müjdesi vererek, TOKİ’nin yapacağı evlerden emeklilerimiz kendilerini zorlamayacak ücret karşılığı ev sahibi olacak” dedi. 


BANKALARA MAHKUM EDİLDİK


2’nci dönem yeniden başkanlığa seçilen İzmit Şube Başkanı Mehmet Kare, ‘’Bizleri tekrar seçtiğiniz için teşekkür...