05 / 05 / 2024

Jolly Tur plazası

Jolly Tur plazası

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Ay ve İsmail Şilan ortaklığında kuruldu.

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. Halil Yerliçay, Musa Yerliçay, Lütfi Yerliçay, Abdullah Yerliçay ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Heysem Kadı, Abdul Karım Darwıch, Salıom Obeıs ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti kuruldu!

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti, 16 Mart'ta kuruldu.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Jolly Tur plazası Haberi

Jolly Tur plazası

Şirketin Onursal Başkanı Sinan Vardar'ın Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde 10 kişiyle başladığı turizm yolculuğu, bugün 500'e yakın acente, 3.000'i aşkın turizm gönüllüsünden oluşan büyük ekibiyle sürdürüyor. Vardar Ailesi'nin tam kadro hazır bulunduğu açılış, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, Genel Müdür Figen Erkan'ın ve departman müdürlerinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 


Habertürk...