03 / 05 / 2024

Jon Bon Jovi nerede oturuyor

Jon Bon Jovi nerede oturuyor

Gösteri dünyasının ünlülerinin genellikle geniş araziler üzerine kurulu malikanelerde yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Ama bazıları da bir yandan başta New York olmak üzere çatı katı dairelerine yatırım yapıyor.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Kripto paralar küresel bir finans krizi çıkarabilir!

İngiltere Merkez Bankası’nın (Bank of England) başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe, kripto paraların değerinde sıfırı görecek büyük bir çöküşün “kesinlikle makul bir senaryo” olduğuna vurgu yaptı. 

Bon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 12 milyon 130 bin 515 TL sermaye bedeli ile Hakan Akkoyun tarafından kuruldu.

Jon Bon Jovi'den gazilere ev yardımı!

ABD’li sanatçı Jon Bon Jovi, Washington D.C.’de yaşayan evsiz gaziler için yarım milyon dolar bağışta bulundu.

Edis’e 1 milyon TL’lik haciz kararı!

Ünlü şarkıcı Edis'e eski menajerlik şirketi nedeniyle dava açtı. Üç kere mahkemeye başvuran Bon Prodüksiyon Yapım, şarkıcı ve babası ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Bon Voyage Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bon Voyage Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Suhil Suhil tarafından kuruldu.

İşte Jon Bon Jovi’nin muhteşem evi!

Toplam on iki stüdyo albümüne imza atan Bon Jovi grubunun yakışıklı solisti Jon Bon Jovi, Forbes dergisi tarafından yılın en çok kazanan 2. müzisyeni ünvanı almıştı. İşte İşte Jon Bon Jovi’nin muhteşem evi!

Bon İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bon İnşaat Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İpek tarafından 6 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Jon Hunt'ın Dev bodrum katı projesi İngiltere'yi karıştırdı!

Jon Hunt'ın 'mega bodrum katı projesi' İngiltere'yi karıştırdı. Yerin 25 metre altına yapılması planlanan bodrum katında, dönme dolaptan, yüzme havuzuna,klasik otomobillerin sergileneceği bir sergi salonuna kadar çok sayıda ayrı bölüm bulunuyor.

Sky Bon Voyage Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Bon Voyage Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hallow Al-Talabani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Vatan Caddesi, İstanbul Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

John Cunliffe: İngiltere için en büyük risk konut sektörü!

Londra'da ortalama bir evin fiyatının 400 bin sterlin'i aşması üzerine, İngiltere Merkez Bankası BaşkanYardımcısı Jon Cunliffe bir açıklama yaparak, konut sektörünün İngiliz ekonomisi için en büyük risk oluşturduğunu ifade etti

Jon Cunliffe: İngiliz ekonomisi için en büyük risk konut sektörü!

Jon Cunliffe “İngiliz ekonomisi için en büyük risk konut sektörü. Bu risk konut fiyatlarının kendisi ile alakalı değil. Asıl risk konut fiyatlarının insanların gelir artışından hızlı bir şekilde artıyor olması” dedi.

Kentsel dönüşümde uzman Fransız firması Kilis'te!

Kentsel dönüşümde uzman firma olan Egis İnternational'ın yöneticileri Jon Besteliv, Jean Marc Farrugion, M.Fethi Altan ile Funda Yıldırım; Kilis Belediye Başkanlığı adayı Hasan Kara'nın daveti üzerine Kilis'e geldi...

Jon Bon Jovi nerede oturuyor Haberi

Jon Bon Jovi nerede oturuyor

Gösteri dünyasının ünlülerinin genellikle geniş araziler üzerine kurulu malikanelerde yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Ama bazıları da bir yandan başta New York olmak üzere çatı katı dairelerine yatırım yapıyor. 


Kimi zaman zaman bu dairelerde yaşıyor. Bazıları aldıktan bir süre sonra satıyor, bazıları da kiraya veriyor. Tabii söylemeye gerek yok bu çatı katı daireleri bizim bildiğimiz gibi değil. 


İşte ünlülerin sahip olduğu bulundukları kente yükseklerden bakan o daireler.




Taylor Swift'in emlak alım satımı konusunda uzman olduğunu artık bilmeyen yok. ABD'nin çeşitli yerlerinde malikaneleri ve apartman daireleri var genç yıldızın. Son olarak da usta yönetmen Peter Jackson'ın satışa çıkardığı bu çatı katı daireyi aldı Swift. Hatta bununla yetinmeyip aynı apartmanda bir tane daha daire aldı.






Genç yıldız zaman zaman sosyal medya...