06 / 05 / 2024

Jon Hunt mega proje

Jon Hunt mega proje

Jon Hunt'ın 'mega bodrum katı projesi' İngiltere'yi karıştırdı. Yerin 25 metre altına yapılması planlanan bodrum katında, dönme dolaptan, yüzme havuzuna,klasik otomobillerin sergileneceği bir sergi salonuna kadar çok sayıda ayrı bölüm bulunuyor.

Mega projelerin çevresi hızla prim yapıyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, 3. Boğaz Köprüsü, Marmaray, Avrasya Karayolu Tüneli gibi mega projelerin Avrupa ve Anadolu yakasındaki güzergahlarında olan bölgelerin hızla prim yapmasını sağladığına dikkat çekti.

Mega projelerin maliyeti 50 milyar dolardan fazla!

Başbakan Davutoğlu’nun görevden ayrılmasıyla birlikte çalkantı yaşayan mali piyasalar, yeni hükümetin açıklanmasıyla durulmaya başladı. Kimi iktisatçılara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mega projelerinin maliyeti 50 milyar doları aşabilir.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda mega projeler tanıtıldı!

İstanbul'daki mega projeler 26 Mayıs 2016'da gerçekleşen "Road Tunnel- Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" etkinliğinde tanıtıldı.

Türkiye'nin mega projelerini yabancılar mı yapıyor?

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Yılmaz Özdil bugünkü yazısında Türkiye'nin mega projelerinde yapım işinin yabancılara verilmesini kaleme aldı. İşte Yılmaz Özdil'in o yazısı...

65. Hükümet mega projeleri hızlandıracak!

65. Hükümet’in ekonomide izleyeceği yol haritası belli oldu. Kentsel Ulaştırma Ana Planlarının Hazırlanması Rehberi hazırlanacak. Mega ulaşım projeleri yaşama geçirilecek.

Mega projeler Ahmet Arslan'a emanet!

Binali Yıldırım'ın bıraktığı mega projeler şimdi Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a emanet. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin Arslan döneminde hız kazanması bekleniyor.

İstanbul’daki enerji talebi mega projelerle artıyor!

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İstanbul’da müthiş bir enerji talebi bulunduğunu bildirdi. İslamoğlu Mega projelerle İstanbul’daki enerji talebinin sürekli büyüdüğüne işaret etti...

Başakşehir mega projelerle yükselişe geçiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın yükselen yıldızı Başakşehir'de konut fiyatlarındaki artış son 1 yılda yüzde 30'u buldu. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri mega projelerin bu bölgede hayata geçirilecek olması...

Türkiye, mega projeler ve yatırımlarla ivme kazanacak!

Başkanlık sistemiyle birlikte yürütmenin güçleneceğini belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, “Ekonomiye güven artacak. Mega projeler, yatırımlar ve büyüme ivme kazanacak” dedi.

Rize'nin mega projelerinde son durum ne?

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, iki yıllık çalışmalarını değerlendirdiği toplantısında mega projeler üzerinde durdu. Kasap, 2015 yılında alt yapı hizmeti için 45 milyon TL harcama yaptıklarının altını çizdi.

Mega projelerle yeni bir İstanbul doğuyor!

Beğenelim ya da beğenmeyelim, birbiri ardına hayata geçen mega projelerle, Türkiye'nin megakenti İstanbul'un yüzü değişiyor. Adeta yeni bir İstanbul doğuyor.

İşte Türkiye'nin 12 mega ulaşım projesi!

Seçim vaatleri ve yapısal reformlar teker teker yerine getirilirken bir diğer yandan da yaklaşık 140 milyar dolarlık 21 mega projenin tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

İbrahim Çağlar: Mega projeler kıtaları buluşturan dev adımlardır!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Üçüncü Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli, Körfez Geçiş Köprüsü gibi mega projelerin kıtaları buluşturan dev adımlar olarak bir bir hayata geçtiğini dile getirdi.

Jon Hunt mega proje Haberi

Jon Hunt mega proje

Milyarder emlak kralı Jon Hunt'ın 'mega bodrum katı projesi' İngiltere'yi karıştırdı. Yerin 25 metre altına yapılması planlanan bodrum katında, dönme dolaptan, yüzme havuzuna, tenis kortundan, klasik otomobillerin sergileneceği bir sergi salonuna kadar çok sayıda ayrı bölüm bulunuyor. Ancak böylesi bir mega proje Londra'daki büyükelçilikleri de teyakkuza geçirmiş durumda. Özellikle Hunt'ın komşusu olan Fransa'nın İngiltere Büyükelçisi Sylvie Bermann, bu projenin hayata geçirilmesinin kendi konutunun 'bütünlüğü ve dokunuzlmazlığına' yönelik bir ihlal olduğu kanısında...


Her şey İngiliz emlak devi Jon Hunt'ın Londra'nın batısındaki dünyanın en zengin muhitlerinden biri olan Kensington Palace Gardens sokağında bulunan malikanesine dev bir bir bodrum katı yaptırmak istemesiyle başladı. Hunt'ın planı 3 katlı malikanesine 5 katlı bir bodrum eklemekti. Plan, kapalı havuz, soyunma odaları, sanat galerisi ve Hunt'ın klasik...