29 / 04 / 2024

jose maria gomez diaz

jose maria gomez diaz

Metalyeso S.L. Merkezi İspanya İstanbul Merkez Şubesi 100 bin TL sermaye ile 4 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Marco Maria Bianconi kaç dil biliyor? Hangi ülkelerde çalıştı? Cementir Honding’te hangi alanda çalışıyor?

Marco Maria Bianconi kimdir? Hangi üniversitelerde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini aldı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Marco Maria Bianconi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

İspanya’dan tarihi karar! Zenginlere ek vergi getiriliyor

İspanya Maliye Bakanı Maria Jesus Montero, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başlaması ile birlikte başlayan yüksek enflasyon rakamları ve enerji krizi sorunlarına karşı zengin kişilerden ek vergi alınmasına yönelik çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar…

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runı Sl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Irına Nıtescu ve Jose Luıs Ruız Artacho ortaklığında kuruldu.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Enova By Veolia Proje Danışmanlığı Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enova By Veolia Proje Danışmanlığı Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amın El Najjar, Francisco Jose Carvalho Ramalheıra ve Enova Facılıtıes Management Sevices L.L.C ortaklığında kuruldu.

Selena Gomez, Tom Petty'nin Encino'daki malikanesini satın aldı!

Gayrimenkul zengini Selena Gomez, 2017 yılında hayatını kaybeden müzisyen Tom Petty'nin Encino'da bulunan malikanesini 4.9 milyon dolara satın aldı.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Mükemmel Sarımsakçı'dan ABD'de 230 milyon dolarlık yeni gökdelen projesi!

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

jose maria gomez diaz Haberi

jose maria gomez diaz

100 bin TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında, her türlü bina ve iç mekan inşaası ve rehabilitasyonu, dekoratif malzemenin, bezemelerin ve süslerin montajı ile inşaatlardaki bys. diğer bütünleyici ve tamamlayıcı işler (radyatörleri kaplayan ızgaraların montajı ile akustik panel, karo veya diğer malzemeleri içeren akustik işler dahil) bulunuyor.


Şubenin merkezi, Levent Büyükdere Caddesi Ali Kaya Sokak Polat Plaza B Blok NO: 4 Kat:13 Oda NO: 2 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Ocak 2013 tarihinde açılan şubede temsilcilik görevini Jose Maria Gomez Diaz...