14 / 05 / 2024

Jose Mourinho cevaplıyor

Jose Mourinho cevaplıyor

Sinpaş GYO yeni projesi olan Sinpaş Bomonti Time Residence için bir basın toplantısı düzenledi. Projenin basın toplantısında Jose Mourinho'da soruları yanıtladı. Basın toplantısını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi

Tapu ve kadastro konusunda merak edilenler için bilgilendirme programı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan konunun uzmanları Türk ve yabancı kişilerin merak ettiği soruları cevaplıyor, taşınmaz edinimi konusundaki ayrıntıları da paylaşıyor

Jose Mourinho sonunda aradığı evi buldu!

Manchester United'ın dünyaca ünlü tekrik direktörü Jose Mourinho sonunda aradığı evi buldu.Tecrübeli teknik adam geçen günlerde yaptığı konuşmada hala otelde kaldığını ve henüz bir ev bulamadığını açıklamıştı.

İşte Jose Mourinho'nun yeni evi!

Jose Mourinho'nun yeni evinin fotoğrafları basına sızdı. Orta çağ kalesi görünümlü Gyrn Kalesi adlı ev 4 milyon Pound değerinde. Kale, Manchester United'ın stadına yakın mesafede.

Atiye Residence nitelikli konut ihtiyacına cevap veriyor!

İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselen Atiye Residence, bulunduğu konum ile bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını cevaplıyor ve yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Kredi ile alınmış evin satılması nasıl önlenir?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında kredi ile alınmış evin satılması nasıl önlenir ile ilgili okuyucunun sorusunu cevaplıyor.

Gayrimenkulun kamulaştırılması işlemi!

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu gayrimenkul istimlaki ile ilgili soruyu cevaplıyor. İşte o yazı...

Kooperatifte başlayacak inşaatta hak sahibi olma durumu!

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında kooperatifte başlayacak inşaatta hak sahibi olunabilir mi ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplıyor.

Mimari projede depo yazan gayrimenkullerin durumu ne olacak?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında Mimari projede depo olarak geçen dairesi ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplıyor.

Arsa payını vergilerini belediye düzeltir mi?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun 'Arsa payı vergilerini belediye düzeltir mi?' sorusunu cevaplıyor.

Devredilen hissenin kiraya verilmesi nasıl önlenir?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun 'Yeni hissedarın kiraya vermesini nasıl önlenir?' sorusunu cevaplıyor.

Apartman sakinlerinin bina ortak giderlerini ödemek zorunlu mu?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında Bina Ortak giderleri ile ilgili okuyucusunun sorularını cevaplıyor.

Arsada ortaklık giderilme davası açılır mı?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugunkü yazısında Arsada ortaklık giderilme davası ile ilgili okuyucusunun sorulanı cevaplıyor.

İskanlı daireye balkon yaptırabilir miyim?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında iskanlı daireler ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplıyor.

Jose Mourinho cevaplıyor Haberi

Jose Mourinho cevaplıyor
Jose Mourinho Sinpaş Bomonti Time Residence basın toplantısında soruları cevaplıyor

Başarısızlıktan ders almak yerine öngörülü olmak zaman kazandırır Sinpaş GYO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı, Şampiyon Real Madrid Futbol Kulübü Teknik Direktörü Jose Mourinho’yu ağırladı. 24 Mayıs 2012 Perşembe günü Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen konferansa Mourinho’nun yanı sıra ev sahibi olarak Sinpaş Grup Başkanı Avni Çelik ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuşmacı olarak katıldı.
Gerçekleştirdiği projelerle konut sektörüne ilkleri kazandıran ve sektörün yönünü değiştiren Sinpaş GYO, ilkini 2009 yılında düzenlediği ve o dönem dünyanın en önemli liderleri arasında gösterilen ABD 42. Başkanı, William J.Clinton Derneği Kurucusu Bill Clinton ile Almanya 7. Başbakanı Şansölye Gerhard Schröder’in konuşmacı olarak katıldığı...