28 / 04 / 2024

JPMorgan gayrimenkul açıklaması

JPMorgan gayrimenkul açıklaması

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Gayrimenkul uzmanından konut satışı açıklaması: 2018 krizinden hallice!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün konut satış rakamlarını açıkladı. 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satılırken Gayrimenkul uzmanı Celal Erdoğdu'dan konut satışı açıklaması geldi.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Nurol GYO'dan sermaye avansı ödemesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye avansı ödemesi hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması...

Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iç yönerge hakkında açıklama yaptı. İşte Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması...

Akiş GYO'dan tahvil ihracı yetkisi açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tahvil ihracı yetkisi hakkında açıklama yaptı. Şirket bu açıklaması KAP'ta yayınladı...

Yeni Gimat GYO'dan eksik işçilik bildirimi açıklaması!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın 2016 yılındaki özel durum açıklamasına istinaden, eksik işçilik bildirimine ilişkin süreç halen devam ediyor. 

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformua yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi tüketici dava açıklamasını yayınladı.

TSKB GYO'dan gündem maddelerinin iptali dava açıklaması!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO gündem maddelerinin iptali dava açıklamasını yaptı. 

Akiş GYO'dan özel durum açıklaması!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)özel durum açıklaması yaptı...

Deniz GYO'dan özel durum açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması yaptı..

Özak GYO'dan uzlaşma başvurusu açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı uzlaşma başvurusu açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

İş GYO'dan bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK onayı açıklaması yaptı.

JPMorgan gayrimenkul açıklaması Haberi

JPMorgan gayrimenkul açıklaması

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkulde de ekonomideki toparlanmaya bağlı yüksek getiriler olacağını öngörüyor. 

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; gelecek sene hisse ve tahvil gibi geleneksel yatırım araçlarının zayıf performans sergileyeceğini öngören JPMorgan Chase - Co., yatırımcıların ellerindeki nakit birikimleri hedge fonları ile gayrimenkulde değerlendirmesi tavsiyesinde bulundu.

Aralarında Nikolaos Panigirtzoglou’nun da bulunduğu stratejistler yayımladıkları raporda, özel sermaye ve dijital para birimleri gibi alternatif varlıkların 2022'de olumlu ayrışacağını belirtti.

Raporda, gelecek sene alternatif varlıkların yüzde 11 ile hisse ve sabit getirili varlıklarda öngörülen yüzde 5 yükselişin iki katından fazla getiri sunacağı tahmini yer aldı. Stratejistler alternatif yatırımların büyüklüğünün 25 trilyon dolar ile 2014'teki...