04 / 05 / 2024

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jıahao Lı tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Jıbid Bulğan tarafından kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jıweı Wang tarafından kuruldu.

Atoz Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Atoz Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghanım Ibrahım J A Al-Kuwarı tarafından kuruldu. 

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt Akkoza Evleri'nde kuruldu.

AA Karadeniz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AA Karadeniz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yılmaz, Aziz Kapıcıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, Hasan Övün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısım 'da, Duygu Oral Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında kuruldu. 


Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Gayrimenkul ve Emlak: Yürürlükteki mevzuata uymak kaydı ile her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi, tarım arazisi ve benzeri gayrimenkullerisatabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, pazarlamasını ve komisyonculugunu yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.D-100 Karayolu Cad.Adm Konaklama...