19 / 05 / 2024

Jun Young Yun

Jun Young Yun

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 5 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Jun Young Yun Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Xiaomi’den kara haber! O telefonlar artık üretilmeyecek!

Xiaomi CEO'su Lei Jun'un açıklamasına göre, artık küçük ekranlı telefon üretmek istemeyen Çinli şirket, kullanıcıların tercihlerinin büyük ekranlara doğru kaymasıyla küçük ekranlı telefon pazarının giderek küçüldüğünü belirtti.

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

ABD bunu yaparsa doları tutamazsınız uyarısı: Ünlü ekonomist Düyun-u Umumiye örneği verdi

Yeniçağ Gazetesi yazarı Evren Devrim Zelyut, TL’nin dolar karşısında değer kaybetmesiyle ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı. 'Osmanlı 20 yılda nasıl Düyun-u Umumiye’ye gittiyse Allah korusun' diyen Zelyut, ABD'nin alacağı bir kararın doları uçurabileceğini söyledi.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Yunbu Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunbu Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli İle Buyeong Yun tarafından kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunüs Öztepe tarafından kuruldu.

Chengdu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Chengdu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhong Lı, Jun Nıu, Weı Lu ve Yağızcan Vatansever ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

İpek Ilıcak Kayaalp, Genç Global Liderler listesine girdi!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, Dünya Ekonomik Forumu "Genç Global Liderleri" (Young Global Leaders) arasına girdi...

Jun Young Yun Haberi

Jun Young Yun

Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Jun Young Yun Müdürlüğü'nde kuruldu.


Tasarım T Mimarlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;A-MİMARLIK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurtdışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...