29 / 04 / 2024

Kaan Karakullukçu

Kaan Karakullukçu

Karakul İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Kaan Karakullukçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Bilhan Karakullukçu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Rasim Kaan Aytoğu, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Rasim Kaan Aytoğu görevinden istifa etti...

Sakarya Arifiye'nin imar adalarında yapılaşma başladı!

Sakarya Arifiyeli Muhtarlar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18’nci maddesi uygulaması sonucunda oluşan planlı imar adalarında büyük bir yapılaşma başladığını söyledi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Abdurrahman Kaan: 81 ile TOSİ kuracağız!

MÜSİAD'ın yeni başkanı Abdurrahman Kaan, "81 ilde en az bir TOSİ kurulmasını düşünüyoruz. Şu anda bununla ilgili çalışma yürütüyoruz. " dedi.

Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu hangi şirketlerde, hangi görevlerde bulunmuştur?

Yunus Nacar, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tüzel Kişi Temsilciliği görevini sürdüren Yunus Nacar istifa etti. Boşalan mevki yerine ise Rasim Kaan Aytoğu'nun getirilmesi düşünülüyor.

Orseli Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orseli Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, İlter Karakullukçu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran' da Şişli, Esentepe Mahallesi' nde kuruldu.

Kaan İşçil: Vize kalkarsa Türkler uçar!

Yaklaşık 200 bin Türk turistin tur operatörleriyle yurtdışına tatile gittiğini ifade eden Kappatur Yönetim Kurulu Başkanı Kaan İşçil, “Türkler ilk olarak Avrupa ülklerine gitmek istiyor.

İsmail Karakullukçu: 3 kat imar izni veren ilk belediyeyiz!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Arifiye' de incelemelerde bulundu. Atabek'e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu eşlik etti.

Helistar Türkiye’den Avrupaya uçacak!

Kaan Air ’in ABD’li sivil havacılık devi Air Methods ortaklığı ile kurduğu Helistar gözünü yükseklere dikti. Şirket, Avrupa ve yakın coğrafyada hizmet ağı oluşturmaya odaklandı

Kaan Karakullukçu Haberi

Kaan Karakullukçu

Karakul İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Kaan Karakullukçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. Karakul İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karakul İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, İStasyon Caddesi, Bahar Sokak,...