05 / 05 / 2024

İsmail Karakullukçu: 3 kat imar izni veren ilk belediyeyiz!

İsmail Karakullukçu: 3 kat imar izni veren ilk belediyeyiz!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Arifiye' de incelemelerde bulundu. Atabek'e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu eşlik etti.




Arifiye Belediyesinde. Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar. Belediye Meclis Üyeleri. Ak Parti İlçe Yönetim kunılu üyeleri ve Belediye birim müdürleri tarafından karşılanan Atabek. Başkan İsmail Karakullukcu'dan Arifıye Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 



Bakanlık desteği 


Atabek ziyaretinde " 12 yıllık iktidarımız sırasında ülkemiz, en alt kademe arkadaşımızdan en üst derecede bakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın canla başla çalışması ve emekleri sayesinde çok mesafe kat etti. İnşallah yakaladığımız bu gelişme ivmesini kaybetmeyiz. Başkanımızdan. Anfıye'de yeni hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldım. Kendisi ve Arifıye Teşkilatımızdaki arkadaşlarımız en sıcak ve uyumlu çalışan teşkilatlarımız arasında. Geçtiğimiz beş yıllık dönemde de Aritiye çok ciddi bir gelişme gösterdi. İnşallah yeni dönemde de bu çalışmaları ile Arifıve'miz daha da gelişerek sahip olduğu potansiyel ile Sakarya'mızın en gelişmiş ilçeleri arasına girer. Biz, Ankara'daki kardeşleriniz olarak bu çalışmalarınızda, diğer kurum ve kuruluşlar ile Bakanlıklar nezdinde yapacağınız girişimlerde elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi. 



3 kata izin 


Başkan İsmail Karakullukçu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;, uyumlu çalışmayı sürdüreceklerini, yeni dönem için başta yeni çıkan imar yönetmeliği kapsamındaki çalışmalar yapacaklarını, ilçenin 50 yılını düşündüklerini, 3 kat imar izni veren ilk belediye olduklarını. 1/1000'lik imar planlarının bitmek üzere olduğunu. belirterek, destek için teşekkür etti. Ziyaret sonrası Çiğdem Erdoğan Atabek ve beraberindeki heyet, Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. 



Sakarya Yenigün


Geri Dön