18 / 05 / 2024

ismail karakullukçu arifiye

ismail karakullukçu arifiye

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Arifiye' de incelemelerde bulundu. Atabek'e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu eşlik etti.

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Bilhan Karakullukçu tarafından kuruldu.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Arifiye-Karasu demiryolu projesi için 825 milyon TL ödendi!

Ulaştırma Bakanlığı’nın Arifiye-Karasu demiryolu projesi dudak uçuklattı. 2 yılda 360 milyon TL'ye bitirilmek üzere ihale edilen demiryolu için 8 yılda 825 milyon TL ödeme yapıldı. Sadece yüzde 23’ü bitirildi. 

Sakarya'da 34.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya 2. Satış Memurluğu, Arifiye'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 34 milyon 137 bin 600 TL olarak belirlendi. 

Yeşil GYO Arifiye hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Sakarya, Arifiye, 262 ada,1 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1510 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Sakarya Arifiye'nin imar adalarında yapılaşma başladı!

Sakarya Arifiyeli Muhtarlar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18’nci maddesi uygulaması sonucunda oluşan planlı imar adalarında büyük bir yapılaşma başladığını söyledi.

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Orseli Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orseli Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, İlter Karakullukçu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran' da Şişli, Esentepe Mahallesi' nde kuruldu.

İsmail Gerim: İnşaat iskelelerinin çoğu standart dışı!

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Gerim: "Sahada kullanılan iskelelerin çoğu standart dışı. Son yıllarda özellikle inşaat sektöründe artan bir denetim uygulaması başladı ve önemli sayıda kapatmalar da gerçekleşiyor" dedi.

İsmail Karakullukçu: 3 kat imar izni veren ilk belediyeyiz!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Arifiye' de incelemelerde bulundu. Atabek'e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu eşlik etti.

Sakarya'da inşaat sektörü durdu!

İsmail Karakullukçu "Vatandaşımızı Ari fiye Arif boy, Cumhuriyet, Fatih ve Nevi ye Mahallelerini kapsayan planları incelemeleri İçin Belediyemize davet ediyoruz. Askı süresi İçinde yapılan itirazlara göre plan nihai şeklini alacak ve onaylanacak" dedi.

ismail karakullukçu arifiye Haberi

ismail karakullukçu arifiye


Arifiye Belediyesinde. Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar. Belediye Meclis Üyeleri. Ak Parti İlçe Yönetim kunılu üyeleri ve Belediye birim müdürleri tarafından karşılanan Atabek. Başkan İsmail Karakullukcu'dan Arifıye Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 



Bakanlık desteği 


Atabek ziyaretinde " 12 yıllık iktidarımız sırasında ülkemiz, en alt kademe arkadaşımızdan en üst derecede bakanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın canla başla çalışması ve emekleri sayesinde çok mesafe kat etti. İnşallah yakaladığımız bu gelişme ivmesini kaybetmeyiz. Başkanımızdan. Anfıye'de yeni hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi aldım. Kendisi ve Arifıye Teşkilatımızdaki arkadaşlarımız en sıcak ve uyumlu çalışan teşkilatlarımız arasında. Geçtiğimiz beş yıllık dönemde de Aritiye çok ciddi bir gelişme gösterdi. İnşallah yeni dönemde de bu çalışmaları ile Arifıve'miz daha da gelişerek sahip olduğu potansiyel ile...