16 / 05 / 2024

Kaan Oğul

Kaan Oğul

İnşaatlarda çalışmak için Kars'tan Konya'ya gelen inşaat işçisi 22 yaşındaki Kaan Oğul, ilk iş gününde asansör boşluğuna düşerek hayttını kaybetti

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Oğul tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan açıklama geldi!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu "Hedeflediğimiz düşük enflasyon ortamının sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışı için bir önkoşul olduğunun farkındayım" dedi. Kavcıoğlu ayrıca "Politika faizini enflasyon üzerinde bir düzeyde oluşturmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Studıo Makk Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Makk Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esma Alavanda ve Kaan Maral ortaklığında kuruldu.

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oğul tarafından kuruldu.

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

Zonguldak'ta arazi kavgası: Baba-oğul öldürüldü!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'da 10 bin TL'ye yapıldı. 

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok karar!

10 yıl önce ölen Salih Tatlıcı’nın mirasıyla ilgili davanın son duruşmasına oğul Ahmet Tatlıcı katılmayınca, dosyanın düşürülmesine karar verildi. 

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bora Oğul Boran ve Tuna Ceylan ortaklığında kuruldu.

Kaan Oğul Haberi

Kaan Oğul

Askerden döndükten sonra Kars’tan inşaatlarda çalışmak üzere Konya’ya gelen Kaan Oğul, işe başladığı ilk günün akşamında cep telefonuyla yakınlarıyla görüşmeye başladı. 


Oğul, telefonda konuştuğu sırada asansör boşluğunu fark etmeyip 5’inci kattan düştü. Ağır yaralanan Oğul, iş arkadaşları tarafından Mevlana Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaan Oğul, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Oğul’un cenazesinin, yapılacak olan otopsinin ardından memleketi Kars’a gönderileceği...